20 Ekim 2010 Çarşamba

Unutulmaz dizisi 56. bölüm 27 Ekim // Yorumlarınız


Stil Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, Cem Tabak'ın yönetmenliğini yaptığı, R. Haldun Ünsal, İhsan Aydın ve Çetin Büyükakın'ın kaleme aldığı Unutulmaz sarsıcı ve şaşırtıcı gelişmelerle dolu 56. Bölümüyle 27 Ekim Çarşamba akşamı saat 22:45 de atv ekranlarında…

Unutulmaz Yeni Sezon 56. bölüm// Yorumlarınız & Tahminlerinizi Yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz..

fragman ekleniyor...

Paylaş: Facebook Twitter Google+

732 yorum :

  1. İyi geceler arkadaşlar dizinin sonu iyi bitmedi üzüldüm sanırım Harun yağmuru götürdü 56 bölüm fragmanından onu anladım.Eda kalarak neyi çözmek istedi babasını kazanmayımı melda nihayet yolla gelip boşandı ohh be ama bunca olaylardan sonra da evli kalması saçma olurdu.Harunun Eceyle karşılaşıp gitmesine sinir oldum.Haruna da kızmaya başladım batuyla el sıkışmadı ama yağmuru eceye tutması için verdi.

    YanıtlaSil
  2. ********Unutulmaz Ailesi iyi Yorumlar************

    YanıtlaSil
  3. hayırlı gceler arkadaşlar..nazlı,neslihan..ben çok beğendim bu bölümü.çok güzeldi.tabii sonu hariç.

    YanıtlaSil
  4. eda herzamanki eda ondanda bu beklenirdi ferdayada gıcık oldum aşkın bedelini mahsumlar ödermiş ama o mahsum eda deyil harundur

    YanıtlaSil
  5. sanada iyi geceler Nazlıcığım yani bu EDA'nın işleri adam o kadar dil döktü banamısın demedi ne diyim Tarıkın bir sözüyle yollara düştü offffffffffffff yaaaaaaaaaaaa içim sıkıldı izlerken resmen 56..bölümün fragmanı zaten çok morel bozucu ŞU ARASI HİÇ SEVMİCEM NERDEN GELDİKİ YAAAAAAAAAA HARUNUM ÇOK ÜZÜLÜCEK:(

    YanıtlaSil
  6. en sevdiğim arkadaşlarım nasılsınız neslihan nazlı nazen

    YanıtlaSil
  7. SORMA NAZLICIM EDA BENİ yine verem etti.anlamsız sözler sarfetti.yani evladı söz konusu ortada ve o hala neler diyor ya..

    YanıtlaSil
  8. Burak nihayet belasını buldu artık sıra kötülerin cezasını çekmesine geldi.Ferda bu akşam beni tam giçik etti eeh nihayet annesi hakkını verdi eve almasaydım iki çoçukla seni almazdm geri dön ayneya kendine bak önce işte bu.55 bölümde güzeldi ama 54 bölümdeki heyacanı yaşamadım gerçi bütün bölümleri güzel ve harıkadır dizimizin. Keremde kükredi sonunda ama kerem mantıklıdır.

    YanıtlaSil
  9. sanada hayırlı geceler Nazenin sanada SEHER YOK Anam yok bu eda akılanmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gül gibi adamı bırakıyon kızınıda daha ne diyimm çok sinirliyim şu an edaya:(

    YanıtlaSil
  10. 57. bölümün frangmanını gördüm şimdiden arasa gıcık oldum neslihan sendemi sevmedin galiba kimsede sevmiycek

    YanıtlaSil
  11. SEHER bacım şükür kavuşturana.iyiyiz.sen de iyisindir inşl.ferda her zamanki gibi saçmalama ve şom ağızlı olma yolunda katettiği incelikleri halen devam ettiriyor.bu arası ben de hiç sevmiycem ama eda ve harunun arasına bunca şey giremedi(duygusal anlamda)aras hiç giremez.sadece yine bolca acı yaşatır bizimkilere o kaa.

    YanıtlaSil
  12. seher dedi ki... 21 Ekim 2010 00:57
    en sevdiğim arkadaşlarım nasılsınız neslihan nazlı nazen
    _______________________________________________________
    valla seher iyi diyelim iyi olalım inşallah eda sayesinde turp gibiyim maşallah:)))) çok saqol canım sen nasılsın bu arada ....

    YanıtlaSil
  13. batuda sonunda muradına erdi galiba meldayı ta başında seviyordu nedersiniz

    YanıtlaSil
  14. seher 57..değil bacım 56..şeker nesini sevicem o ARASI SİNİR EDİCİ BİR TİPP BENCE EDAIN YANINDA ABİSİ KALIYOR HARUNUM ÖYLEMİ SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR OOOOOOOOOOOOOOOOO:))

    YanıtlaSil
  15. SLM Neslihan Nazenin Seher nasılsınız hep üzüyorlar bizi bazen mantık bulmuyorum EDAda canı ya kızı nasıl öyle bir karar verdi bir anda off ya uçak kalkacak yağmuru Harun götürecek ama geri döndüğünde haruna kın besleyecek sanırım eda götürdüğü için gerçi onuda yapamaz kendi istedi ama pişman oldu işte bu çok açı insanın içini açıttır. 56 bölüm fragmanında yağmur feyyazla karşılaştı.

    YanıtlaSil
  16. YANİ NE BİLEM ARKADAŞLAR EDANının bahanesi çok tuhaf geldi bana.şimdi harun dönecek ve yağmur onu annesi olrak bilmişycek bu da çok tuhaf.bi anne nasıl böyle bi çözüm yolu seçer anlamıyorum.durum o kadar da çaresiz değil ki..

    YanıtlaSil
  17. sağolun arkadaşlar bende iyiyim yağmura çok acıdım

    YanıtlaSil
  18. Seher canım evet Batunun sanki MELDAYA BİR KARŞI ZAFI VARDI AMA NE BİLİM YİNE NE ÇAPAN OĞLUDURRRRRRRRRRRRR O GÜVEN OLMAZ ONA...
    SAADET TEYZEM BİR NUMARALI KADIN ROLÜNÜN HAKKKINI ÇOK GÜZEL YAPIYOR NE ARA SEVGİLİ BULDU KIZLAR KENDİNE BEN NİYE GÖREMEDİM HIMMMMMMMMMMMM;)

    YanıtlaSil
  19. Seherciğim iyi bir tahmin olabilir meldayla batunun yakınlaşması evet 56 bölümde batudan herşey beklenir.

    YanıtlaSil
  20. SEHERİM batu melda arasında daha ziyade bi sevgiden çok bi menfaat ortaklığı gözüküyor gibi.NAZLIM İYİYİ CAINMsağolsın.işte şimdi de aşıklarımızın arasına aras efendi diye biri girmeye çalışıcak bakalım.ne olacak.

    YanıtlaSil
  21. edanın bahanesi hep aynı nazenin nediye bilirizki olan hep haruna oluyor acıların adamı

    YanıtlaSil
  22. EVET NESLİM SAADET HANIM ÇOK GÜZEL OYNADIrolünü.hakkaten hakkını verdi rolünün.bi ara dedim yoksa ölecek mi,hani 3gün içinde bitirmem gerek bu resmi deyince.neyse öyle değilmiş.sevgili mi tuutu kendine,ne sevgilisi ayol?

    YanıtlaSil
  23. arkadaşlar saat çok geç oldu ben kaçıyorum diziyi bile zor izledim hepinize hayırlı geceler

    YanıtlaSil
  24. VAALA DOĞRU SÖZE NE denir bilmiyorum sehercim haklısın.baksana aldı kızını da paşalar gibim çekti gitti.benim de içim en çok ona acıyor.önceden edaya da ona da eşit acırdım ama şimdilerde haruna daha fazla.

    YanıtlaSil
  25. Bu bölüm beni üzdü ayrılıklar girdi araya kızı ve sevdiği adamdan gerçi kendi istedi hakediyor eda böyle bir karar verdiği için onun için üzülmekte istemiyorum .kızlar ya iyiki gerçek değil diziden bu kadar etkileniyorum gerçi gerçek hayattada yaşanmıyor değil böyle olaylar.

    YanıtlaSil
  26. KIZLAR EDANIN MAZERETİ BU AİLEM AMA ARTIK SENİN BİR ÇOCUĞUN VAR GİDİN UZAKLARA YAŞAYIN SİZ SAĞ BİZ SELAMET DİMİ YAZIKTIR GÜNAHTIR BU FANLARA GECENİN BİR VAKTİ HEPİCİMİZ AYAKTAYIZ GELİN BİRLEŞİN MUTLULUK OLSUN ACI OLMASIN İSTİYORUZ AMA ANCAK BUNLARI RÜYAMDA GÖRÜRÜRÜM :)

    YanıtlaSil
  27. SEHERCİM İYİ geceler canım.

    YanıtlaSil
  28. iyi geceler sehercim sana:) Nazlıcığım aynen canın sanki Unutulmaz dizimiz bana gerçek gibim geliyor bazen kendimi çok kaptıyorum ama hayatta öyle olaylar var yani çok zor bir durum Allah kimsenin başına göstermisin inşalllah:(

    YanıtlaSil
  29. Nazenin evet saddet iyi hem feyyazın resmini yapıyor hemde 3 gün içinde bittirmesi gerektiğini söylüyor.dizi yön değiştirme sinyallarını verdi.bu bölümde ben arası yaprak dökümündede sevmedim evet haklısınız.buradada EDA HARUN arasına sokacaklar sanırım sıkacak bizi.

    YanıtlaSil
  30. Nazenin Saadett öyle diyince bende snein gibi zannettim ama kadın sevgili bulmuş bizden iyi valla:)) diyebilirim Aşkın yaşı yok derler:)

    YanıtlaSil
  31. HAKILlısın nazlı böyle olaylar yaşanmıyor değil.sanki o an herşey gerçekmiş gibi izliyorum.sonraysa iyi ki gerçek değil diyorum ama çoğu zaman da izlediklerimi düşünmeden edemiyorum.evet neslim biz ancak hayallerde görürüz o mutluluk tablolarını canım.yani bu akşam bi ayrı üzüldüm herkese sanki.hiçbirinin yaşadıkları kolay şeyler değildi çünkü.

    YanıtlaSil
  32. hımmmm Aklıma yeni geldi YA BU FERDA YOKMU ÇOK GICIK BİR KIZZZZZZZZZZZZZZZ MAŞALLAH ÇENESİDE ÇOK DÜŞÜK HEMEN EDAYA SÖYLEDİ KIZ ZATEN HASTA ZEHİRİNİ AKITTI KIZA PAÇOZZZZZZZZZZZZZ MELDA BU BÖLÜM İYİYDİ HEY ALLAHIM MELDA İÇİN BÖYLE ŞEYLER SÖYLÜYECEĞİM HİÇ AKLIMA GELMEZDİ:)

    YanıtlaSil
  33. VALLA ÖYLE aşkın yaşı yok ama saadet hanım onu da unutur.allahım ne zor b hastalık.kimsenin naşına vermesin.benim kayınvalidemin teyzesi de alzahimer hastasıydı.iyi bilirim yani.

    YanıtlaSil
  34. Amin Nelihan amin diyellim zor mesale bunlar saat ilerlemiş ben müsade istesem sizleri gördüğüme çok sevindim Neslihan Nazenin Seher iyi geceler allah rahatlık versin.kib.

    YanıtlaSil
  35. NE demek benim de aklıma gelmezdi meldaya vicanı sızladı sonunda demek diye ama asıl onu ilerki bölümlerdeki performansıyla görücez bakalım.yine eski günleri aratmıycak gibi duruyor.

    YanıtlaSil
  36. kızlar acayip bizim burda bir rüzgar var çok severim rüzgarlı havayı çok korktum elektirikler gidicek diye ama gitmedi dizimizi izliyemeseydim çok üzülürdüm valla ama öyle olmadığı için yinede çok sevinçliyim üzücü bir bölüm olsa bile...Nazlı bende o adamı YAprak dökümünde bir kaç kez gördüm ıyyyyyyyyyy hiç sevmedim ve sevmiyeceğimde edanın yanında olmasına bile tahammülüm sanki başka birini bulamamışlar.....

    YanıtlaSil
  37. Dizide yeni mevzular açılacağı için galiba sanki yeni sezona girmiş gibi hissediyorum.NAZLIM SANA da hayırlı geceler canım.saati hiç farketmemişim.

    YanıtlaSil
  38. Müsade senin şeker hayırlı geceler NAZLICIĞIM NAZENİN CANIM BANADA MÜSADE yatalım sakin kafayla yorumlarız inşallah hayrılı geceler diliyorum tüm unutulmaz Aileme ve Balımada:))

    YanıtlaSil
  39. AA..ben de severim yağmurlu,rüzgarlı havaları.bi ara orda sel mi olmuştu bu yakınlarda nesli.ya sorma bacım ben de dedim daha önce çok mu aramışlar bu adamı diye.sanki tc de başka oyuncu kalmamıştı.

    YanıtlaSil
  40. Nazenin canin tükkeni sen kapat şeker ama neyle güzel bir şiir paylaş bacım ben sabah okurum byyyyyyyyyyyyyyyy:) inşallah...

    YanıtlaSil
  41. neslihanım SANA DA İYİ GECELER BACIM O HALDE BANA DA İYİ GECELER.allaha emanat olun hepiniz.

    YanıtlaSil
  42. hımmmmm tam çıkıyordum canım evet Nazenin SEL OLDU RABBİM KORUSUN YAAAAAAAAA ÇOK ZOR BİR DURUM BİZLERE BİRŞEY OLMADI AMA ÇOK VATANDAŞIMIZIN EVLERİNİ SU BASTI SEVİNDİM AYNI SENLE DESEENE EVET RÜZGAR AACAYİP VAR ÖYLE BÖYLE DEĞİL YANİ ACAYİP BELKİ HABERLERDE GÖRÜRSÜNÜZ BURANIN LODOSU MEŞHUR:) NEYSE CANIM BEN GİDER:)

    YanıtlaSil
  43. AY YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN SELE SEVİNMEDİM SENİN RÜZGARLI HAVAYI SEVMENİ BELİRTMEK İSTEDİM AMA İŞTE UYKU SERSEMİ KARIŞTI DİYEBİLİRİM TEKRAR HAYIRLI GECELER.......

    YanıtlaSil
  44. ne demek bacım sen iste yeter ki...
    HOŞÇAKAL
    SEN HİÇ GÖRMEDİN
    su vermeye benzedik
    plastik çiçeklere
    hiç görmedin

    sen hiç görmedin
    dans ettik durmadan
    kırık camlar üstünde

    sen öyle sana benzeyen herşey gibi
    erirken avuçlarımda
    ben unutuyorum

    HOŞÇAKAL
    olacaklar sensiz olsun
    daha durmam boşluklarında ben
    unutuyorum

    sen hiç görmedin
    baştan böyle yazılmış
    yok kimsesi kimsenin
    hiç kimsenin

    sen hiç görmedin
    sonu baştan yazılmış
    bitti kelimelerim. (emre aydının hoşçakal şarkısı)

    YanıtlaSil
  45. CANIM YA yok yanlış anlaşılmadı bitanem.olur öyle şeyler.uyku olunca.datlu ürüyalar göresin inşl neslim.ben çocukluğumdan beri severim özellikle yağmurlu havaları.hatta bi keresinde doluya bilem yakalanmışlığım vardır.bi keresinde de deli gibi yağmura kendimi ıslatmışlığım.her damla düştükçe rahatladığımı hissetmiştim o zaman.bugünde arabanın içinde olupta,dışarda hafiften bi yağmur yağarken,şehrin ışıklarılya bi yerden bi yere gitmeyi sevdiğimden bahsetmiştim birine.denk geldi iki mevzu.neyse bi şiirile veda edeyim artık:
    "HERŞEY BAŞLAYINCA BİTTİ
    HERŞEY ACIYLA SARMAŞ DOLAŞ
    KİMSE AŞKA BU KADAR SABRETMEDİ."
    "SANA ŞİİRLER YAZAYIM DEDİM
    ÖKSÜZ KOYUP GİDİŞİN GELDİ GÖZLERİMİN ÖNÜNE
    YOKLUĞUN Bİ DAĞIMI DEVİRDİ
    SUSUŞUN ÇEPEÇEVRE KUŞATTI BENİ."
    "EY GÜZEL MEKANLARIN RÜZGARI NERDESİN?!
    GECE VAKTİ ŞİİR YAZAR GİBİ ÜŞÜYOR GÖZLERİM
    SALINIYORUM BİR TRENİN PEŞİNDEN
    BİR VAROŞLAR TİTRİYOR,BİR SEN."
    "NE ZAMANDIR ADIN
    AYRI DÜŞTÜ KALBİMİN RİTMİNDEN
    SULAR SAÇLARINI TARAYINCA GELİRİM
    BEKLE BENİ,
    GÖZLERİNDE NEVRUZ ATEŞİYLE."
    SEN BİR CEYLAN ÇEVİKLİĞİNDE BAKTIN
    GÖZLERİN YENİ AÇILMIŞ BİR ZAMBAK
    SEVGİNLE KURULDUM YENİDEN O SAAT
    VE BOŞANDI YORGUN ZEMBEREK
    O SAAT BENDİM
    SEN GELMESEN HEP DURURDUM
    SEN KURMASAN
    ELLERİNDEKİ İPEĞİ DOKUMASAN
    HEP DURURDUM
    O SAAT BENDİM...."

    YanıtlaSil
  46. Bİ ŞİİRLE dedim.bi kaç şiirden alıntılar yaptım.yani tek şiir değil yazdıklarım.sağ salim kapatıyorum tükanı.

    YanıtlaSil
  47. unutulmazdaki bu unutulmayan büyük aşk böyle bitemez bu bölüm gerçekten çok saçmaydı. babam beni öldürmeye kalkacak ölümlerden dönücem fakat yinede kızımı ve sevdiğim adamı bırakıp babamın sevgisini kazanmak için kalıp savaşacam yok böyle bişey ya değermi böyle bi baba için...bu bölüm en saçma bölümdü.

    YanıtlaSil
  48. İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR NASILSINIZ.unutulmaz dizisi her bölümüyle harıkadır.severek izliyorum ama 55 bölümü bende çok beğenmedim hatta sonucunu çok saçma buldum ve saçmaydı, nedemek ya bütün gerçekler ortaya çıkacak çoçuğunla ölüm kalım savaşı vereceksin canından çok sevdiğin adam ve çoçuğun olacak onları bir yana birakacaksın seni dinlemeden yargılayıp öldürmek için hiç tereddüt göstermeyen kızına p.. damgası vuran babanı yeniden kazanmak için feda edeceksin.evet hiç kimse ailesini ve babasını terk etmez ama çoçuğunu ve sevdiği adamı hiç etmez senin çektiğin açıyı bir nebze onlarda çekti ama birakta yaptıkları hatayı anlayıp onlar seni kazanmak için mücadele etsin hep verici sen neden oluyorsun.Edayı öyle bir konuma soktular almadan veren aptal aşkından çoçuğundan ödün veren hatta onları yok sayan ne oldu o güzellim aşka bunca verilen mücadeleye Eda değilmiydi terk edilmesine rağmen aşkının çocuğunu dünyaya getiren ablasının hamile olduğunu bile bile Haruna bir gün mutlaka biraraya geleceklerini söyleyen ama geldiğimiz sona bakıyorumda hiçbir şey yokmuş ortada ee Harun yurtdişindan 4 yıl sonra kızıyla dönüyor bunca yıl Eda kızını hiç görmedimi Yağmur annesini bilmedenmi büyüdü Harunun o büyük aşkına ne oldu en zor durumda bile Edayı terk etmeyen nasıl böyle bir karar verdi yanı kısaca sonuçu saçma hemde çok saçma buldum.saneristler ayrılık için başka mazeret bulsalardı daha mantıklı olurdu bence.

    YanıtlaSil
  49. Dizimizi çok severek izliyorum fan kitlesi çok olan sevilen bir dizidir.şimdiye kadar aşk çok ama çok güzel sunuldu.EDA HARUN Birbirine çok yakıştı bu güzel aşk saçma bir nedenle ayrıldı şirketi aşk skandallından dolayı bankalar kredi vermeyıp geri çektiler batunun burakın entrikaları zarar ettirdi.merak ettiğim Meldanın konumu ne olacak Eda arasla nasıl bir diyalop içinde olacak aras denilen kazma Edaya nerde nasıl aşık olacak ben kendi adıma EDA HARUN aşkından başka bu dizide başka aşklar beni ilgilendirmiyor EDA VEYA Haruna başka kişiler bulup aşık ederlerse bu dizi kan kayıpeder gecen yılkı okadar eleştiriye rağmen bu kadar seyirci kitleside bulamazlar.

    YanıtlaSil
  50. ben celik gamze UNUTULMAZIII COK SEVIYORUMMMMM:::..................

    YanıtlaSil
  51. eda harun aşkı biterse bu dizde biter istedikleri bumu üstelik çok ğeç saatte yayınlanıyor ben saat 2 3 de olsa bakarım ama okula giden işe ğiden var onlar o saate kadar bekleyemez bu yüzden reytink kaybeder diye korkuyorum diziyi bitirirlerse kötü olur

    YanıtlaSil
  52. haydi unutulmazcılar saati çok ğeç diye bakmamazlık etmeyin vede edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaharunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaşkıııııııııııııııııııııııııı için

    YanıtlaSil
  53. ya ğerçi serhan yavaş başrolde başka aşk konusu olsaydı böyle devam etmezdi

    YanıtlaSil
  54. Selam merhaba arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir umarum***bu arada yorum bölümüne fazla giremiyorum lütfen bu hayırsız arkadaşınızın kuuruna bakmayın yani kusura baksanızda haklısınız ama işte insanın bazen canı bişey yapmak istemedimi zorla yaptırılmıyor ya benimkide öyle yorumbölümüne bu aralar girmek istemiyorum artık can sıkıntısından bişey yapmak istemediğim içinmi yoksa başka şeylermi bilmiyorum ***bu arada geçen bölüm içimden hiç yorum yazmak gelmedi harunun yağmuru eda dan ayırdığı zorla ayrdığını sandığım içindi ama işin aslı öyle değilmiş eda ne yaptıysa kendi elleriyle yapmış herşeyi tabiki buda çok can sıkıcı bir durum malesef son pişmanlık fayda etmiyor bu bölüm hoşuma gitti harunun eda için çırpınışını harunun meldayı suçladığı yeri türkan hanımın ferdanın azının payını verişini edanın babasıyla konuştuğu sahne edanın bebişiyle olduğu sahne yani bu bölüm etkiledi beni geçen bölüm etkilenmemiştim ama bu bölüm hoştu ayrıyeten fragmana bayıldım yine kıskançlıklar başlıyacak aşk daha tutkulu kokacak yani aşk artı sevgi inşallah gelecek bölüm daha iyi olur bizim kalplerimizi daha hızlı daha aşk dolu çarptıra bilirler inşallah...

    YanıtlaSil
  55. Bu arada daha öteki arkadaşlarım gelmemiş herhalde diğer yorumları okuyamadımda idil nerelerdesin canım ya seni iyice merak etmeye başladık inşallah çoooooooooooooook iyisindir hiç değilse iyi olup olmadığını haber versen iyi olacak canım her zaman girmek istemiyorsan bile arada gir hiç değilse nolur bize bir yanıt ver emi çooooooook merak ediyoruz inşallah iyi ve çooooooook mutlusundur seninde iyi ve mutlu haberlerini duysak çooooook iyi olacak***neyse arkadaşlar bana müsade kendinize çooooooooooooooooooooooooook iyi bakın Allaha emaet olun sizleri çoooooooooooook öptüm hoşçakalın...

    YanıtlaSil
  56. hayırlı öğlenler diliyorum herkeslere...unutulmaz her bölümüyle izlenir evet,çünkü orda eda ve harun var.bu bölümde ise teknik anlamda bi saçmalık yoktu pek.daha doğrusu ben görememiş olabilirim.o yüzden öyle kabul ederek yazıyorum.misal,eda havaalanına giderken,haruna yetişmek için uğraştığı sırada dedim"telefon yok mu,tel et durdur."neyse ki ordaki o kısmı düşünerek harunun teli masada unutmasını sağladılar.bu benim için teknik bi saçmalığın önlenmesiydi.ama dün gece de dedim duygusal anlamda yine saçmalık vardı.o da edanın ayrılık mazeretiydi.bunu ben de oldukça tuhaf buldum.daha anlamlı, daha gerçekçi bi ayrılık nedeni bulabilirlerdi.ona katılıyorum.ama harunun,yani edayı hiçbir koşulda terketmeyen harunun,edanın gelmek istememesi üzerine artık daha da bi şey yapabileceğini sanmıyorum.yani edayı kolundan tutupta "benimle geleceksin" diye de zorla götüremez ki.zate harun hep onu kıramadığı için yaşandı çoğu şey.yani bence harun yapabileceği herşeyin bir çoğunu yaptı.hatta edaya bunu da çok güzel ifade etti"bu ilk olmuyor ki,daha öncelerde de beni terkettin."diyerek.onların o mükemmel aşkına gelince;bu aşk yine devam edecektir.çünkü bu aşkın gerçekliği yüzünden birçok kişinin bu filmi izlediğini biliyorlar.ayrıca bunun zıddı olursa,eda başkasına,harun başkasına aşık olursa,bunun da gerçek aşkla bağdaşmıycağını da herkes iyi biliyor.o sebeple böyle bişeyin yaşanacağına ihtimal vermiyorum ben.yoksa izlediğimiz onca harun eda sahnelerinin hiç bir anlamı kalmaz.kalmadığı gibi de dizi izlenmez.bunu da o filmden her manada sorumlu olanlar istemez.ha,ne olur?yeni giren şahıslar sadece kıskançlık ve geçici ayrılık sebepleri olabilir.o kaa...zate aras yüzünden böyle bolca sahne seyredeceğiz gibi geliyor bana.hatta önümüzdeki hafta böyle harunun kıskançlık sahnelerinden bi tanesi de geliyor gibim.

    YanıtlaSil
  57. 1 yaprak dokumu kand 20:51:47 1:21:57 13,94% 34,59%
    2 m.unıted-bursaspor star 21:45:32 1:34:50 9,84% 26,68%
    3 cocuklar duymasın atv 20:24:33 1:46:00 8,35% 20,85%
    4 yaprak dokumu (ozet) kand 20:04:27 0:40:04 7,69% 20,41%
    5 m.alı bırand''la kanal d ana haber kand 19:13:49 0:33:45 6,27% 19,25%
    6 denız yıldızı. Fox 19:17:08 0:44:44 4,87% 14,39%
    7 spor gundemı kand 19:55:44 0:03:17 4,83% 13,87%
    8 fox ana haber bultenı fox 18:30:37 0:18:01 4,57% 17,63%
    9 sıcak gelısme kand 18:44:43 0:29:06 4,53% 15,66%
    10 unutma benı fox 15:29:37 0:46:28 4,50% 28,33%
    11 ugur dundar''la star haber star 19:24:57 0:24:25 4,41% 13,36%
    12 muge anlı ıle tatlı sert atv 10:00:09 232 4,30% 28,29%
    13 atv ana haber bultenı atv 19:16:02 0:26:57 4,28% 13,14%
    14 cocuklar duymasın (ozet) atv 19:59:14 0:24:55 4,06% 11,21%
    15 esra erol''da evlen benımle (tanısma) atv 17:19:50 1:03:08 3,87% 18,56%
    16 unutulmaz atv 22:59:47 1:18:05 3,87% 16,19%
    _______________________________________________________

    Arkadaşlar reytinglere bakarmısınız resmen yerlerdeyiz ne diyimki SENAARİSTLERİMİZ SAGOLSUNLAR HİÇ İYİ BİR SONUÇ DEĞİL MORELİM SIFIRRRRRRRRRRRRR OLDU ŞAHSEN.......

    YanıtlaSil
  58. MERHABA AYŞE ORDA MISIN BACIM.ben de senin gibiyim.ilk bölümde harunu bazı güzel sözcükleri olmasa pek bişey anlamamıştım.ama bu bölümde tam moda girdim.bu bölüm benim de hoşuma gitti.anlattıklarına katılıyorum.yani türkanın ferdaya cevabı,harunun meldaya çıkışışı.

    YanıtlaSil
  59. HIMMMMMreytingler pek iç açıcı değiç.ama bunda geç yayına girmesinin nedeni var bence.

    YanıtlaSil
  60. 56.bölüm fragmanında Harun yağmurla dönüyor.Eda işyerini açıyor Cemil hapiste veya ölmüşmü resmini duvara asmışlar Türkan bakıyor Edayla gıçık aras işyerinden çıkarken Harun görüyor çok üzülüyor beter olsun yağmurla Edayı ayırdığı için Eda yağmurla çektirdikleri resimlere bakarak teselli oluyor bunca gecen yıl yanı çok üzüleceğimiz 56 bölüm bizi bekliyor.ee artık 57 bölümde sevinsek bide Feyyaz yağmura nasıl sarılıyor ah feyyaz ah annesine onca lafları ederken kızına sarılıyorsun.

    YanıtlaSil
  61. Nazenin canım şiir içn çok saqol bacım HELE HOŞÇAKAL EMRE AYDIN HASTASIYIMDIR BEN ÇOK SEVERİM ONU TEŞKÜR CANIM.....NAZLLI İYİYİM CANIM EVET ÇOK HAKLISIN YORUMUNUN ALTINA İMZAMI ATIYORUM ŞEKER
    AYŞE HOŞGELDİN CANIM İYİYİZ SEN NASILSIN????? İYİSİNDİR İNŞALLAH...ARADA YAZ YAAAAAAA:) EVET İDİLİ ÇOK MERAK EDİYORUZ İZMİR GÜZELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ SENİ BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

    YanıtlaSil
  62. evet Nazenin saaatimiz çok geççççççççççç izlemeeyen kesimleri biliyorum okula giden var işe giden:(

    YanıtlaSil
  63. HERKES çok geç çıktığundan şikayetçi.artık buna bir çözüm düşünmeliler.

    YanıtlaSil
  64. ne demek neslim,ben de çok severim o şarkıyı.ayşe gitti galiba.evet ya izmir güzeli nerdesin sen ya..

    YanıtlaSil
  65. atv götüne kına yaksın saat gecenin 23 başladıgı saate bakarmısınız şu çok övdügü köpekler vadisini gece 23te yayınlasında reyting kırsın görelim şu yere göge sgdıramadıgı ezel saçmalıgınıda getirsinde 23 atsında reyting kırsın ATV Yİ KINIYORUZ RESMEN SEYİRCİYLE DALGA GEÇİYOR YUH ATV YUH SANA

    YanıtlaSil
  66. BAKALIM BUNCA GEÇEN ZAMAN İÇİNDE Neler olmuş daha.yani eda hiç mi görmemiş yağmuru.çok garip ya..

    YanıtlaSil
  67. AYNEN ATV Yİ KINIYORUZ

    YanıtlaSil
  68. NEYse arkadaşlar bana müsade.hepinizi çok seviyorum.k.i.bakın.

    YanıtlaSil
  69. EVET YA ŞU YUKARIDA GÖSTERİLEN REYTİNG SIRALAMASINA BAKIN HEPSİ HEMEN HEMEN SAAT AKŞAM 20 SIRALARINDA YADA SABAHSIRALARINDA OLAN SAATLER UNUTULMAZ NERDE GECENİN BİR YARISINDA 23 TE ATV KINIYORUZ.DİZİMİZİ SAAT 20 YE İSTİYORUZ.

    YanıtlaSil
  70. KÜFÜRMÜŞ ATV YE NE KÜFÜR ETSEN AZ AMA DEGMEZ ATV SENİN İÇİN

    YanıtlaSil
  71. Nazlıcığım harunuma söylüyorsun sanırım edada hakediyor ama adam gel diyor gitmiyor bilmemkibu harun daha ne yapsın ayaklarınamı kapatsın yani Harunu gel gel git git yaptı bu EDA çok kızgınım herkesin AİLESİ çok değerli ama sen bir hata yaptın ve bunun bedelini ödemek zorundasın maalesefki böyle HARUN AŞKI İÇİN HERŞEYİ YAPTI AMA EDA HEP KENDİNİ GERİYE ÇEKTİ.....

    YanıtlaSil
  72. slm Neslihan Nazenin telefonla görüşüyorum.döneceğim size

    YanıtlaSil
  73. NAZENİN CANIM SENDE KENDİNE İYİ BAK BACIM BENDE ÇIKIYORUM...

    YanıtlaSil
  74. TAMAM NAZLI SENİ BEKLİYORUM CANIM GEL GEL ŞÖYLE KOZLARIMIZI PAYLAŞALIM SEN EDACI BEN HARUNCU ŞEKER :)))

    YanıtlaSil
  75. Cnm Neslihan ben yağmurdan ayırdığı için kızıyorum Haruna ama tabiki Edaya yaptığı haklı Haruna yapmadığı kalmadı Edanın Harunun yerinde kim olsa edaya tahammül etmez adam zengin karızma yakışıklı kim böyle bir erkeğe sahip olmak istemez adam gibi adam mizmiz eda çok oluyor ama annenin evladından evladın anneden ayrılması çok kötü ona kızdım yoksa harunuma kızabilirmiyim.

    YanıtlaSil
  76. evet NAZLI işte bende senin gibi düşünüyorum sürekli mız mız bir kızzzzzz yani HARUNUM NE YAPSIN öyle bir erkeği kiç kaçırmak ister dimi EDA ZOR BULUR ONUN GİBİSİNİ VALLA ARASI HİÇ BEĞENMİYORUM AMA HARUNUM ÇOK ÜZÜLÜCEK TABİ BENDE ÇOK ÜZÜLÜCEM O ÜZÜLDÜĞÜ ZAMAN OFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFF REYTİNGLER BENİM MORELİMİ ÇOK BOZDU

    YanıtlaSil
  77. yağmudan ayırdığı için kızıyorsun ama EDA DEDİ AL GİT KIZIMIZI AMA BELKİ AKLI BAŞINA GELİR AMA ŞU ZAMAN AŞIMINI GERÇEKTENDE ÇOK MERAK EDİYORUM YA HARUNU SİZ TANIMIYORMUZUN O EDASINA KIYABİLİRMİ KIYAMAZ O SİNİR HARBİYLE SÖYLEDİ BEN ONA ÇOK GÜVENİYORUM TARIK VE HARUN BİR NUMARALI SEVDİĞİM İNSANLAR:)

    YanıtlaSil
  78. Neslihan fragmana baktınmı arasla eda işyerinden çıkarken görüyor Harun nasıl üzülüyor o bakışlar ne öyle yok vallahı Harunu çok beğeniyorum.söylediği o sözler ne öyle Edaya ne diyeyimki gerçekten böyle bir aşk varmıkı Harunun yaptıkları fedakarlıkları hangi erkek yapar diyorum ama Edayıda seviyorum ah eda ah bulmuş pırlanta gibi adamı bunuyor.oda çeker sıra ona geldi bakma 55.bölüm sonu beni üzdü yoksa gelişmeler güzeldi.taşlar yerine oturdu melda boşandı ferda payını aldı burak kanser oldu .

    YanıtlaSil
  79. canım ben çıkıyorum yemek yiyicem belki gelirim şeker sanada kolay gelsin NAZLICIĞIM....

    YanıtlaSil
  80. tam çıkıyordum Nazlı RABBİM BİZLEREDE HARUN GİBİ SEVEN NASİP ETSİN İNŞALLAH AMA NERDEEEEEEEEEEEEE YOK ONUN GİBİ SEVEN YAAAAAAAAAAA SÖZLERİ MİMİKLERİ BİR HARİKA RABBİM ONU NAZARDAN KORUSUN İNŞALLAH CANIM...AMİN.....

    YanıtlaSil
  81. Evet al götür yağmuru dedi ama araya 4-5 yıl gibi uzun sürenin girmesi çıktı hangi anne evladından bu kadar uzun kalmak ister EDA fragmanda üçünün çektirdiği resimlerle teselli oluyor.daha önceki reklamlarda harun bir bayanın elinden tutup edanın önüne geliyordu o bayan kim melda olmadığı kesinde ecemı acaba eceyse edanın çok daha çekeceği var oda abisi batu gibi kurnaz.

    YanıtlaSil
  82. inş.inş dilediğim o cidden çok beğeniyorum canımsın benim.amin diyeyim Neslihan tamam cnm grş kib.

    YanıtlaSil
  83. Neslihan afiyet olsun.reytigler çok altlarda normal 11.00 başlayan dizi var.okulla işe gidenler çıkınca benim gibi dizkolikler kalıyor isterse 3 başlasın yine izlerim.Genelde reytigin üst sıralarında yer alan dizi ve programlar erken saatlarda yayınlandiği için izleyici daha çok oluyor yoksa beğenilen dizi olarak tabiki unutulmaz dizimiz önlerde bitmeyen şarkıda çok güzel oda 11.00 başlıyor örneğin Fatmagüllün suçu ne yaprak dökümü 20.00 başlıyor.kanal sanıyorum farkına varır ayarlamayı ona göre yapar.iyi günler arkadaşlar

    YanıtlaSil
  84. kaaaaarrrrrrrdddddeeeleeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn21 Ekim 2010 14:57

    merhaba arkadaşlar ben hemen dızıye dalayım ben aksAM turkan teyzeme ferdaya soyledığı sozlerden dolayı on uzerınden on puan verdım tabı harunada ağızlarının payını vermedığı ıcıun bı okadar kızdım dızı cok guzel ınnnnnnnnnnnnnnnssssaaaaallllaaaaaaahhhhhhhh harun edaya bıraz cok cektırır hepınızı cok sssssssssseeeeeeeeeevvıyyorum

    YanıtlaSil
  85. Nazlıcım inşallah canım çok saqol evet senin gibi çalışan yada dizikolikler izlerse reytingler tavan yapar inşallah canım evet Harunun elini birini tutuyor ecemi bilinemz orası sakın hayel olmasın bacım inşallah öyle olur bende teselli bundan arıyorum.....
    KARDELENNNNNNN HOŞ GELDİN ŞEKER NASILSIN İYİSİNDİR İNŞALLAH EVET CANIM TÜRKAN TEYZEME ON VERDİN GÜZEL YA MELDAYA;) SENİ HARUNCU SENİ BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMM BACIM ALLAHA EMANET OL:) ARADA KATIL YAAAAAA ÖZLETME KENDİNİ:)

    YanıtlaSil
  86. ayh arkadaslar 56.bölüm fragmanini izlediniz mi ayh... resmen soktayim ya o kimmis de edaya cicek veriyor gicik sey dogrusu artik haruna hak vermeye basladim.Oda gördü ya cok üzüldüm ,agladi.Dünki bölüme gidersek süperdi ama eda kalmakla neyi düzeltmek istedi ona daha anlamis degilim.Neymis herkesi maf etmisik de bilmem ne . Ama hatirladigim kadariyla harun edaya beraber herseyi düzelticeyiz dememismiydi? neden harunla degilde kendisi bunlari düzeltmek istiyor.HEM GELMEK ISTEMIYOOR AMA SONRADAN ARKALARINDAN ARABAYLA GELIYOR NASILDA SACMA ÖNCEDEN GITSEYDIN ONLARLA YA NEDEN SIMDI PISMAN OLUPDA ARKALARINDAN GIDIYORSUN YA HANGI YÜZLE!!!! BIRDE SENIN ANNEN OLMAMAYA DAYANAMAM DIYOR HEMDE ÖNCEDEN YAGMURU ÖPÜP ANNEN HEP SENIN YANINDA OLACAK BEBEGIM DIYOR . selamlar UNUTULMAZCILAR

    YanıtlaSil
  87. bu nasıl reytink bu kadarda olmaz ama saatine bi bak bide diziler katağörüsüne ğöre reytink düzenleseler haber proğramı eğlence her türlü proğramın içinde dizi reytinkki yapıyorlar çok saçma unutulmaz benim için gelmiş geçmiş en güzel dizi yıllarca oynasa keşke her ğün olsa arkası yarın ğibi

    YanıtlaSil
  88. Melda yine derin derin düşünüyor.saadet birini bulmuş aras piside edaya çiçek veriyor.cnm Harun yine açı içinde Edada öyle ayrılık ikisinide üzmüş ee Eda istedi birazda O üzülsün hem sevip hem git denilmeki.İDİL ELİF ARKADAŞLAR NERDESİNİZ SES VERİN ÖZLEDİK ...

    YanıtlaSil
  89. aynen arkadaşa katılıyorum dizilerle haberleri yarışmaları bilmeme şunu bunu bir tutuyorlar saatleri desen oda farklı eee mallar saat sekizde başlayanla gecenin köründe başlayan birmi işte ne desem az şu ATV yesabırkeşke unutulmaz on yıl devam etse bakarım

    YanıtlaSil
  90. unutulma zsiz bir tanesiniz serhan bir numara zaten ona diyecek yok

    YanıtlaSil
  91. ALLAH serhanımızı nazarlardan korusun süpersin serhan yavaş her zamanki gibi.inşallah bazıları farkına varır İNŞALLAH

    YanıtlaSil
  92. SENİ UNUTAMIYORUM...
    Bir sensizlikten bir sessizlikten ürktüm bu kadar Geceler seni gündüzlerse hep ayrılığımızı hatırlattı bana O yüzden ki hep geceleri yaşarım gündüzleri ise ölümün kollarında uyanırım Senden sonra her şey değişti bende Artık beyaz yerine siyahı gündüz yerine geceyi sevinç yerine hüznü senin ye...EDAMADA HARUNADA HİÇ KIYAMAM ÜZÜLMESİNLER ONLARA AŞK VE SEVGİ YAKIŞIR

    YanıtlaSil
  93. uykum gelmesine rağmenn uyumadımm 1.5-2 gibi uyudumm..sabah 5 te kalktm...amaa olsunn unutulmaz varken uyuyamazdım da zatenn...bu bölümde çok güzeldii ayrıcaa..çok seviyorumm bu diziyii yaa..bazı arkadaşları da anlamıyorum dogrusuu..sorun dizimizde değill oynandığı sattee..alsınlar bakalım erken saatee.o zaman görelim sonuçlarıı...Ayrıca çok daha güzel ve heycanlı bir bölüm bizleri bekliyoo ayrıca herkes edaya yükleniyor aslında sorun saneristlerde edanın kararsız tutumu yüzünden seyirci bikti deniyor..bencede doğru artık önümüdeki bölümlerde daha tutarlı eda harun görmek birbiri için savaşan çift görmek istiyoruz 56 bölüm fragmanında meldanın üzgün halini görünce acaba yinemi haruna musallat edecekler diye düşünmekten alamadım.Allahaşkına biz eda harun aşkı istiyoruz ....

    YanıtlaSil
  94. NAZLI CANIM ŞİİRİNİ ÇOK HOŞ TAM BİZİM HUYSUZ AŞIKLARA UYMUŞ ŞEKER EVET HAKLISIN ŞUÇ EDADA DEĞİLKİ SENARİSTLERDE AMA OYUNCUNLARIMIZ GERÇEKTENDE BİR HARİKALAR:)OUT;)

    YanıtlaSil
  95. o arasa ne demeli ya nasıl çicek verirsin edaya git sen MELDAYA AŞIK OL İLLA EDAYA OLMAK ZORUNDAMISINIZ nedir anlmadım yazık haruna yaaaaaaaaaa adamı en sonda deli edicekler korkuyorum kıskançlık yaparmı yapar.....

    YanıtlaSil
  96. selam unutulmaz ailesi herkese iyi akşamlar

    YanıtlaSil
  97. unutulmaz dünün çok beyenmedim eda ne sanıyor kendini ben bebeğim için aşkım ailemi tanımam ya eda ne yapıyor

    YanıtlaSil
  98. Sanada iyi Akşamlar SEDA nassın bacım vavvvvvvvvvvvv dimek öyle diyorsun sedacığım:)

    YanıtlaSil
  99. evet bacım hasta halimle eda beni deli etti sen nasılsın canım neyapılım çok kızdım eda

    YanıtlaSil
  100. NESLİHAN haruna yapılır mı

    YanıtlaSil
  101. Hastamısın seda geçmiş olsun bacım eda bizi deli edecek ama senaristlere ne diyelimki HARUNA YAPILMAZ AMA GEL GÖRKİ GÜLER AİLESİ ADAMI PERİŞAN ETTİ:(

    YanıtlaSil
  102. sence nasıldı eda aile diyor başka birşey demiyor

    YanıtlaSil
  103. iyiyim Sedacım çok teşkür bacım offffff 56.da daha yıkılacaz seda bir ARASIMIZ EKSİKTİ TAM OLDU DİYEBİLİRİM:(

    YanıtlaSil
  104. teşekkürler bacım güler ailesi harunun başını yedi

    YanıtlaSil
  105. Eda Ailem demesi yanlış artık o kadar farklı bir konumdaki hemen hemen herkes öğrendi daha neyi bekliyor babasıda öğrendi tv' ekranlarında maneşet oldular işte al aşkını kızını gidin uzaklara siz sağ biz selamet ama nerde kim bizi üzücek sonra......

    YanıtlaSil
  106. eda yağmurun bebeklını hiç görmedi bir anne için çok kötü

    YanıtlaSil
  107. NESLİHAN bende anneyim ama kızım asla ailem içinde birakmam senaristelde bence böyle yazmalılardi

    YanıtlaSil
  108. Seda valla EDA kendisi yaptı ne yapalım HARUN ONU KIZINDAN ZORLA AYIRMADIKİ NE BİLİM YAAAAAAAAAAAA YAğmurunn küçüklüğünü çok özlücem çok dadlu Allah nazarladan saklasın onu AMİN...HIMMMMMM BU ARADA NAZ NE YAPIYOR ŞEKER BÜYÜDÜMÜ NESLİ ABLASI ÇOK ÖPÜYOR O GÜZEL YANAKLARINDAN :)

    YanıtlaSil
  109. bu günü evde yoktum geldiğimde hemen reytikler baktım felakat

    YanıtlaSil
  110. hımmm Anne olmak çok farklı duygudur rabbim bizlerede nasip etsin inşallah bacım EDA NASIL AYRI KALICAK YAĞMURDAN ÇOK MERAK EDİYORUM O KAFAYLA NASIL MODA EVİ AÇIYOR BRAVO TAMAM AYAKLARININ ÜSTÜNDE DURMASI ÇOK GÜZEL AMA....

    YanıtlaSil
  111. öperim canım naz dedesinde alkata

    YanıtlaSil
  112. haklısın bencede kızım olmada yaşıyamam diyordu şimdi nasıl yaşıcak bende merak ediyorum

    YanıtlaSil
  113. batunu kızkardaşinide hiç sevmedim başından beri gözü var

    YanıtlaSil
  114. SEDA REYTİNGLER BERBAT RESMEN ŞOK İÇİNDEYİM NASIL OLURRRRRRRRRR AMA DEMEKTEN BİR HAL OLDUM HIMMMMMM TM CANIM SİZ KAYINVALİDENLE AYNI BİNADA OTURUYORSUNUZ SANIRIM....

    YanıtlaSil
  115. Canım ECEnin gözü olmazmı hiççççççç bulmuş Karizma adamı tabi EDA biraz gözünü açsa fena olmucak nasılda kıskanmıştı birkeresinde eda hanım harunu şimdi işe kurda kuşa yem edecek adamı offfffffffffffff

    YanıtlaSil
  116. evet biz aile apartmanıda yaşıyoruz herkes akraba

    YanıtlaSil
  117. herkes harun gibi adamı nesde bulsun bacım nerde

    YanıtlaSil
  118. HIMMM olsun anlaşabildikten sonra güsel olur sanırım seda...ayyyyy evet canım HARUN GİBİ YOKKKKKKK YOKKKKKKKKK BACIM FORUMDA HARUNUMU SEVMİYEN İNSANLAR VAR BEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM BİZ SEVİYOZ YA DİMİ:)

    YanıtlaSil
  119. şimdi unutulmaz unutulmaz olacak NESLİHAN

    YanıtlaSil
  120. evet sonun kadar

    YanıtlaSil
  121. canım çıkmak zordayım iyi akşamlar by

    YanıtlaSil
  122. SEDACIĞIM ŞEKER DUR BİR FORUMDA BİR KIZ VAR ADI AYŞE NİCKİ Karemel-o onunla rekabet içindeyiz o EDA DİYOR BEN HARUN KIS HARUNA ÇAPKIN DİYOR NERESİ ÇAPKIN ADAMIN SEDA ALLAH AŞKINA EDADAN BAŞKA GÖZÜ GÖRMÜYORKİ EVET SONUNA KADARRRRRRRRRRRRRR AYNEN

    YanıtlaSil
  123. tamam canım görüşürüz byyyyyy sanada iyi akşamlar şeker:)

    YanıtlaSil
  124. Alıntı:
    Neslihan_23´isimli üyeden Alıntı
    AYŞECİĞİM iyi akşamlar canım sana katılmıyorum şeker HARUNAA ÇAPKIN DİYORSUN KIS ADAMIN NERESİ ÇAPKIN BANA SÖYLERMİSİN HIMMMMMMMMM

    Karamel-o....
    sana da iyi akşamlar şeker .meldaya evlenme teklif edipte edayla gezip tozan bir adam benim gözümde çapkındır
    ____________________________________________FORUM______________

    YanıtlaSil
  125. REPLİKLER...............
    Türkan Anne



    Sende bu aileden oldugunu unutma. Zamaninda elalemi dinleseydim seni 2 cocugunla eve almazdim..
    BOS BOS KONUSMADAN EVVEL, iNSAN ÖNCE AYNADA KENDi SURATINA BAKMALI
    diyerek gereksiz konusan Ferdayi tersler

    YanıtlaSil
  126. --------------------------------------------------------------------------------

    EDA: Biz ne yaptık Harun?Kızımız ölüyodu...HARUN: Düşünme bunları hepsi geride kaldı artık...EDA: Babam nerde?Onu da görmek istiyorum...Babam nerde Harun? HARUN:Babanı tutukladılar...EDA:Tutukladılar mı?Hapishanede yani?HARUN:Ben herşeyi düşündüm...Kaza olduğunu söyliycem...En iyi avukatı tutucam...Hiçbirşey olmıycak ona görüceksin...Ağlama...Baban için elimden geleni yapıcam söz veriyorum lütfen ağlama...EDA:Benim yüzümden... Benim yüzümden...HARUN:Yapma bebeğim...Güven bana hadi...EDA:Harun... HARUN:Korkma bitanem...Babanı kurtarmak için ne gerekiyorsa onu söyliycem

    YanıtlaSil
  127. --------------------------------------------------------------------------------

    HARUN: Eda...İyi misin?Baban nasıl görebildin mi?Kötü birşey mi oldu?EDA: O kadar çok şeyi yıktık ki...HARUN: Biliyorum...Ama sana söz veriyorum yeniden yapıcaz hepsini...Birlikte mutlu yuvamızı kurucaz...Şimdi herşey yeniden başlıyor...EDA: Artık çok geç kaybettiklerimin yerini hiçbirşey dolduramaz...HARUN: Ben de yitirdim herşeyimi...Ama yitirmediğim tek şey...Bizim, aşkımıza olan inancım...Bu inanca sahip olduğumuz müddetçe herşeyi başarırız...Kırılan parçaları, herşeyi tamir edebiliriz...Sadece buna inan...Herşeye yeniden başlama gücünü kendimizde bulalım...Yaşadıklarımız kimse için kolay değildi...Herkesin zamana ihtiyacı var...Yarın gidiyoruz burdan bir süreliğine herşey unutulana kadar...EDA: Ben gelemem Harun...HARUN: Neden? EDA: Babamda,ailemde derin yaralar açtım ben...Önce onları sarmam lazım...Bunu tek başıma yapmalıyım...HARUN: O yaraları inançla birlikte sarıcaz...HARUN: Anlamıyo musun? Anlamıyo musun?Sen yağmuru al git...HARUN: Eda...Kızıma bir zarar gelmesini istemiyorum...Bebeğim burdan uzakta büyümeli...Şurda bu bahçede bebeğim ölüyodu...Benim babam vurdu yağmuru...Seni beni değil yağmuru...Şimdi onun için fedakarlık yapma zamanı...Yağmurun mutlu olması için...HARUN:Annesi yanında olmadan mutlu olacağını mı sanıyosun? Hep bir yanı eksik kalmıycak mı?Anne sıcaklığından mahrum kalmasını içine nasıl sindirebiliyosun?EDA: Başka çarem yok...Bugüne kadar ki acıları, bu büyük utancı bilmeden büyümeli...Ben yanındayken ister istemez kurtulamıycak bunlardan...Anlasana beni...HARUN: Önümüzde yeni bir hayatın kapıları açılmışken özlemini çektiğimiz mutluluğa ulaşıcakken ona bu kadar yakınken sen neler dediğinin farkında mısın?Delirmişsin sen...Bize bunu yapamazsın... EDA: Ben delirmedim bunu neden yaptığımı sen de biliyosun...HARUN: Evet biliyorum...İlk kez terketmiyosun beni...Ama bu kez bir fark var...Benimle beraber kızını da terkediyosun...EDA: Onun için yapıyorum bunu ...Onu ondan vazgeçicek kadar çok sevdiğim için

    YanıtlaSil
  128. --------------------------------------------------------------------------------

    EDA: Hoşçakal meleğim...Unutma ben hep seninleyim...Sana kavuşacağım gün dünyanın en mutlu annesi olucam...HARUN:Bizimle gelmiyosun yani öyle mi? EDA: Üzgünüm Harun nolur anla beni...HARUN: Anlamak mı? Hayır Eda seni anlamıyorum ve artık anlamak da istemiyorum tamam mı!!!(Nilüfer yağmuru arabaya yerleştir!!)Bunun dönüşü yok biliyosun değil mi? Şimdi bizimle gelmezsen yağmuru bir daha asla göremezsin!!!Son kez soruyorum!!!Geliyo musun gelmiyo musun?Kal o zaman!!! Ama şunu unutma...Yemin ederim kızın seni asla annesi olarak bilmiycek!!! Ve benim yüzümü asla göremiyceksin!!! Anladın mı? İnandığım herşey adına yemin ediyorum bizim için yoksun artık!!! Artık onun annesi değilsin!!! (yağmur annesine son kez gülümser ve giderler) EDA: Yağmur

    YanıtlaSil
  129. --------------------------------------------------------------------------------

    MELDA: Kendini suçlama...Bu acıları yaratan benim... Kardeşim ihanet etti diye onu suçlarken asıl ben ihanet ettim...Eğer doğru düşünebilseydim...Öfkemi nefretimi yenebilseydim...Kalbime söz geçirebilseydim...Hayatımdan çok sevdiğim insanlara zarar vermezdim...Bunu söylemek çok geç biliyorum ama... Affet beni...HARUN: ONLARA ZARAR VEREN KİMSEYİ AFFEDEMEM...KENDİMİ BİLE
    _______________________________________________forum__________

    YanıtlaSil
  130. iyi okumalar şekerler benden bugünlük bu kadar ELİF İDİL cadılar gelin artıkkkkkkkkkkkk qökçemde sende şeker ASLI SENDE SERRA ECEDE DENİZYILDIZIDA EMİRDE...VE BÜTÜN UNUTULMAZCILAR DENİZDE....

    YanıtlaSil
  131. kim çapkın diyormuş HARUNA?neresi çapkın adamın anlamadım ki.gözüne perde inmiş bunu söyleyenin.yani bişeye de körü körüne bağlanılmaz ki.haklıya haklı,doğruya doğru şimdi.neymiş efendim;meldaya evlenme teklif ederken edayla olmuş.bu kısımlar aşılmıştır artık.söyletmen beni.iyi izleyin derim.evet o zaman itibariyle yaptığı yanlıştı.ama edayı sevdiğinden beri ona hiç ihanet etmedi.yani şimdi kalkıpta ilk bölümlerde neyin neden olduğunu anlatacak değilim.hepimiz iyi biliyoruz.o yüzden HARUNA BU TÜRLÜ YAKIŞTIRMALAR yapanların bi kez daha düşünmesini tavsiye ederim.şimdi eğri oturup doğru konuşalım:eda mı daha çok durdu aşkının arkasında,harun mu?hele de son bölümlerde hep harun vardı,bu aşkın devamı için çabalayan.ya o hastanedeki çaresizliği,çırpınışı:bunların hepsi de yalan mıydı?kim bu kadar içten,kim bu kadar herşeyini ortaya koyarak ve de herşeyin arkasında olduğunu her zaman söyleyerek,sevdiğine hep güven veren bir sevgiyi sevdiğine yaşatabilir?o yüzden sonuna kadar HARUN diyorum.edaya da ne deyim.senaristlerin kurbanı oluyor işte.elbette ki,ben de bir anne olarak hiç tasvip etmedim bu son yaptığı şeyleri.ha ayrıca herkes hata yapabilir(harunun başlardaki hatası için diyorum)önemli olan yapılan hatanın farkına varıp,pişman olmaktır ve de o hatayı devam ettirmemektir.

    YanıtlaSil
  132. NESLİHAN şekerim kıııız, replikler için tşkl.yine her zaman ki gibi çok güzel olmuş.tabi edanın son replikleri biraz can sıkıcı ya neyse artık.çok söyledik zate.NAZLI senin de alıntın çok hoştu.çok yakıştı bizimkilere.evet farklı bi başlangıç yapabilirlerdi senaristler.yani beraber mücadele etme gibi.ha sorun kalmadı ortada denecek olursa da,yine 4 yıl geçerdi aradan ve bi şekilde arasla tanışırdı eda.hani iş yapma beraberce filan gibi.sonra da sorunlar kendiliğinden ortaya çıkardı.nasıl olsa arasdan kıskanacak harun edayı ya.bu şekilde de yine kıskançlıklar,problemler olurdu ve bunlarla mücadele ederken de dizi ilerlerdi.zate batu faktörü de aynen kaldığı yerden devam sanırsam.böylelikle de eda kızından ayrılma gibi bi saçmalıkla karşı karşıya kalmazdı.KARDELEN merhabalar.hoşgeldin.inşl bekleriz canım yine.

    YanıtlaSil
  133. herkese meraba ben bu bolumu çok begendım ama edanın kızını bırakmasını anlamadım edanın ailesınde gerçegı ögrenen herkes bır kere bıle dınlemeden hemen yargıladı o hala ailem diyor bence bukararından çok pişman olacak kızının büyüdünü goremeyek bu çok acı neyse ılerleyen bolumlerde gorucez

    YanıtlaSil
  134. GÖZLERİN
    yüreğimden fışkıran bir "ah" mıdır gözlerin?
    beni benden koparan "eyvah"mıdır gözlerin?
    bu gözler o aydınlık,o güzel gözler değil
    yoksa yalancı mıdır,günah mıdır gözlerin?
    ses midir aynalarda çarpan kulaklarıma
    kürdili hicazkar mı,segah mıdır gözlerin?
    arif beyi,ıtriyi ömür boyu inleten
    nihavend mi,sultan-ı yegah mıdır gözlerin?
    kubbesinde yitirdiğim zaman duygularımı
    akşam mıdır,gece mi,sabah mıdır gözlerin?
    her köşede zifiri bir silüet bırakan
    gönül memleketimde seyyah mıdır gözlerin?
    renkler avare,sitem başıboş kuytularda
    mavi midir,yeşil mi,siyah mıdır gözlerin
    yoksa yalancı mıdır,günah mıdır gözlerin? n .GENÇ.

    YanıtlaSil
  135. GÜL BEYAZ GÜL
    SEN susunca karışır içim
    tükenir sevgim,sensiz gülüm
    sen açınca çözülür içim
    yaşarım sevgiyi senle gülüm
    bahar dallarına ayaz vurunca
    boynum bükülür yas olunca
    sen bir güldün,ben bir gonca
    nasıl büyürüm sensiz olunca
    sen olmasan ben solarım
    gül beyaz gül açarım
    yüreğimi al,yüreğimde kal
    sevgimi al sakla koynunda
    dokunmasın kimse ona....

    YanıtlaSil
  136. AŞK kaçmaktan çok kovalamayı sever;görmekten çok özlemeyi,gitmekten çok beklemeyi sever aşk.dokunmaktan çok da düşlemeyi.
    VE BU aşk öyle hain ki,nerede imkansız varsa hep onu sever.çünkü aşk devreye girdi mi,aklın gözü kör olur.

    YanıtlaSil
  137. Öncelikle şu dizininin reyting kavgası vermesine üzüldüm.O zaman diziyi uygun saate alsınlar.Bir de diziyi unutturdular.Herkes dizininin bittiğini sanıyor.Diziyi sırf bu yüzden bitirirseler yani artık pes derim.Diziye devam, seviyoruz sizi!!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  138. aynen UNUTULMAZ HİÇ BİTMESİN REYTİNG SAÇMALIGINADA İNANMIYORUM BİR İKİ İNSANIN EVİNE KONAAN MAKİNAYA İNŞALLAH REYTİNGLER İYYİ OLUR UNUTULMAZ SAHNELER GÖRÜRÜZ İNŞALLAH İNŞALLAHİNŞALLAH

    YanıtlaSil
  139. yaaaa arkadaslar simdi gördüm unutulmaz resmi stesinde üzgünüm ama reytingimiz cok cok düsük 16. siradayiz umarim dizimiz kapali carsiya benzemez bayabi izleyici kaybettik heralde ve birdgec basliyo hafta ortasi birde ALLAHIM insallah bitmez ben neyaparim baktigim zevk aldigim tek dizi aylardir bekliyorum baslasin diye bari yetkililer sesimizi duysunda unutulmazimin saatini biraz öne alsalar yok sa hemdiziye hemde bize yazik olacak arkadaslar HAKSIZMIYIMMMMMMMMMMM YAAAAAAAA

    YanıtlaSil
  140. hoşgeldin melek yenisin galiba yazdıklarında haklısın oyuncularda kaygılanıyorlardı haklıda çıktılar

    YanıtlaSil
  141. Neslihan dedi ki... 21 Ekim 2010 21:16
    SEDACIĞIM ŞEKER DUR BİR FORUMDA BİR KIZ VAR ADI AYŞE NİCKİ Karemel-o onunla rekabet içindeyiz o EDA DİYOR BEN HARUN KIS HARUNA ÇAPKIN DİYOR NERESİ ÇAPKIN ADAMIN SEDA ALLAH AŞKINA EDADAN BAŞKA GÖZÜ GÖRMÜYORKİ EVET SONUNA KADARRRRRRRRRRRRRR AYNEN

    NESLİAN harunu çapkın değıl söyleyen çapkın görmemiş

    YanıtlaSil
  142. ARKADAŞLAR İMAM HATİPTE UNUTULMAZ(yaprak dökümü,fatamgülün suçu ne,geniş aile,ömre bedel,vb.) dizilerin kapanması için imza toplatılıyormuş öğrencilerden bence kapanamaz diye düşünüyorum çünkü o kadar izleyicisi var ama rtrk ceza veriirse bütün şehirledeki imam hatip okularından imza isterlerse rtrk ceza verebilrde diye düşünüyorum haber üzücü ama bizde buna engel olucaz arkadaşlar bizim dizimizi kimse kaldıramz...
    __________________
    bEbEğİm YaĞmUrUm BeNiM mİnİk KıZıM iÇiMdEkİ SıZıM...

    YanıtlaSil
  143. evet seher ben yeni katildim araniza ve unutulmazin tambir hayraniyim demiyorum manya oldum cünkü okadar seviyorum bilmiyorum dizimiz kaldirilirsa yada ceza alirsa neyaparim bilmiyorum dizinin reytingi ayri birdert saati ayri bir dert imamhatipliler ayri birdert nasil bas edecez bunlarla bilmiyoru tek dileyim birilerinin bize kulak vermesi sesimizin duyulmasi lütfennnnnnn.

    YanıtlaSil
  144. MELEK canım hoşgeldin aramıza.bizler gibi sen de çok seviyorsun dizimizi,ne güzel.evet ben de endişe duymadım değil reytinglerden ötürü ama inşl,sonuç olumsuz olmıycaktır.sadece saatin geç olmasından kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorum ben.ayrıca da adaletsiz bi reyting hesaplaması.sabahtan geceye bütün programlar arasında yapılıyor olması saçma.bi kere insanların tv başında olma saatlerinin yoğun olduğu zamanlar ayrı tutulmalı yada programlar kategorilenmeli.İHL ye gelince,herkes kendi sorun larıyla ilgilensin.ayrıca herkesin hür iradesi diye birşey var.birarada olma ve birarada yaşama kurallarına uymak zorundayız.herkes birbirine tahammülkar olmazsa,saygılı olmazsa nasıl birarada yaşıycaz?

    YanıtlaSil
  145. merhaba arkadaşlar. ya sonu ççççççççççççççççççok kötüydü

    YanıtlaSil
  146. SLM.arkadaşlar nasılsınız bence kaygıya gerek yok 11.00 başladığı için reytingi düşük kendi çevremden bilirim unutulmaz dizisi çok sevilen bir dizi.düzellir ilerleyen bölümlerde saat 20.00 çeksinlerde reyting neymiş ozaman görellim abla kardeş dediler saneryoyu değiştirdiler ne istiyorlar halen dizimizden yaşananlarda hayattın içinden alıntılardır.toplumu imam hatiplilermi teşkil ediyorki imza kampanyası başlatmişlar onlar kendi işlerine ve derslerine baksınlar ha seyiretmiyorlarsa dizinin konusunu nerden biliyorlar demekki seyirediyorlar beğenmiyorlarsa izlemesinler kendi terçih ettikleri kanallı açıp baksınlar.Neslihan cnm tşk ederim seninde repliklerin çok güzel dizimiz harıka oyuncular harıka yorumcular harıka Nazenin aynen katılıyorum cnm sana herkesin hür iradesine saygı saygı duyulmalıdır.yeni gelen arkadaşlarınız olmuş h.gelmişsiniz.seda24 unutulmaz fatmagüllün suçu ne ömre bedel yaprak dökümü hepside güzel ve seyircisi çok olan dizilerdir.hiçbirşey yapamazlar daha güzel dizler varda bizmi izlemiyoruz.evet cemre arkadaşım sonu çok kötü bir annenin çoçuğundan ayrı kalması kadar kötü ne olabilirki.bunca olaylardan sonra seçim Harun ve yağmur olmalıydı kesinlikle hiçkimse sevdiği adamı ve çoçuğunu birakmaz burada saneryo hattası yapıldı ama bakallım onca yıllı nasıl açıklayacaklar biz seyirciye 4-5 yılda hiçmi görüşmediler eğer öyle olduysa Harun Edaya çok ağır bir bedel ödetmiş.

    YanıtlaSil
  147. eda harun başkada tanımam:))::)::):):):))))))))))):):):)))))):):):))))))))):)):)):)::::::))))))))):):):):):):)):):):)):):):):):):):):):):):):))::)):):):):)::):):):):))::))::):::::))))))::):):)):):):):):):):):onlar bir tane

    YanıtlaSil
  148. bu dizi biterse hayata ve ekranlara küserim tek zevk aldığım dizi çarşambayı iple çekiyorum her ğünüm bu diziyi düşünerek ğeçiyor bilğisayarın başına ğeçince sadece unutulmazla ilğili haberlere tekrarlarına bakıyorum bu kanal nerdede bizleri duymuyor birşeyler yapsın ğününü saatini değiştirsin

    YanıtlaSil
  149. Birgün tekrar karşılaşırsak eğer~
    Bitti ya şimdi..
    Bir daha görüşmemek üzere edildi ya vedalar..
    Dünya küçük..
    Hayat tesadüflerle dolu..
    ......Kim bilir belki birgün tekrar kesişir yollarımız..
    Kim bilir birgün tekrar karşımda bulurum seni..
    Eğer birgün karşılaşırsak tekrar..
    Bak ilk görüştüğümüz heyecanla gözlerime..
    Bakki özlemimi gidereyim..
    Gülümse bütün sevginle..
    Unuttuysan bile gülümseki,mutlu olsun yüreğim..
    Eğer birgün görürsen bir yerlerde beni..
    Ve ben görmezsem seni..
    Görmemezlikten gelme..
    Küçük bir selamı esirgeme benden..
    Dedim ya hayat bu belli mi olur..
    Yine aynı yerden geçeriz belkide..
    İşte o gün unutmuş olsanda rol yap bana..
    Gülümse sahtede olsa..
    Hatırladığını bileyim hiç yoktan..
    Bütün bu yaşanılanların hatrına..
    Bir gülümsemeyi esirgeme benden

    YanıtlaSil
  150. Sevmek bazen bildiğin halde her şeye susmakmış.. Sadece susmayı dileyip susmayı ...yaşamakmış.. Sevmek razı olmakmış vazgeçilmeye bile.. tutulmayan sözlere katlanmakmış... Sevmek yanmakmış buzulların arasında.. Sıcak yatağında yalnızlığına sarılarak donmakmış.. Sevmek bazen söyleyecek sözün varken bile konuşamamakmış..

    YanıtlaSil
  151. Nazenin alıntıların şiir ve şarkı sözlerin çok güzel cnm.arkadaşlar üzülmeyin dizimiz tüm hızıyla devam edecek hemde çok heyacanlı aşk dolu bölümler geliyor.

    YanıtlaSil
  152. selam herkese ben ilk defa yorum yapıyorum sız arkadaşlara sormak istedım acaba defılede edaya verılen çiçek harundan gelmesin çünki herkes çiçegi görunce şaşırdı olabilirmi sizce bide eda ve harun için zekaı tunca söylüyor gülü susuz seni aşksız bırakmam dınlemenizi isterim çok guzel bir şarkı

    YanıtlaSil
  153. İyi geceler Arkadaşlar ancak girebildim şekerler yorumlarınızı okudum Nazeniç önemli değil ben yazmıyorum Forumda REPLİKLERİ YAZANLAR SAĞOLSUN BENDE BURAYA AKTARIYORUM:))işte Nazlı birşey değil canım sende saqolasın şiirlerin yine çok güzel:))
    SEDA canım hiç işte HARUNUMUZA ÇAPKIN DİYOR NEYSE HERKESİN FİKRİNE SAYGI DUAYARIM AMA HARUN İŞİN İÇİNDE VARSA ORDA DİREK DEVREYE GİRDİM ZATEN BACIM:))
    YENİ ARKADAŞLARIMIZ GELMİŞ HOŞGELDİNİZ:)

    ASYAAAAAAAA SEN NERDESİN İLKER EDA SİZLERİDE BEKLİYORUZZZZZZZZZ SAYFAYA:)

    YanıtlaSil
  154. İnan kalmadı sonunda dermanım
    Dün bütün gece oturdumda ağladım

    Hekimde yok çaresi
    Dile kolay, kalbe zor söylemesi

    Hekimde yok çaresi
    Dile kolay, kalbe zor söylemesi

    Sende hava kışa dönmüştür
    Eminim ellerin dizlerini dövmüştür

    Bi ışık yakmaz hayat
    Mecur ayrılığımız
    Aşka küstürmüştür

    İnşallah unutursun unutursun sen de
    Kendimi avuturum uyuturum ben de

    İnşallah unutursun unutursun sen de
    Kendimi avuturum uyuturum ben de
    Zamanla unuturum ben de

    YanıtlaSil
  155. Çok severim BU şarkıyı UNUTULMAZCILARA GELSİN BİRDE HARUNUMA VE EDAMIZA GELSİN :)

    YanıtlaSil
  156. melekangel´isimli üyeden Alıntı
    ''Eda'yı artık ağlarken görmeyeceksiniz''
    Yapımcısı Ahmet Bayram yönetmenliğini Cem Tabak' ın yaptığı başrollerini Serhan Yavaş, Özlem Yılmaz, Sinem Öztufan, diziye yeni katılan oyuncu Nihat Alptuğ Altınkaya ve Fikret Hakan'ın paylaştığı dizide heyecan her hafta artıyor. İki kız kardeşin bilmeden aynı adama aşık olmasını konu alan "Unutulmaz" dizisi önümüzdeki hafta dört yıl sonrasını konu alarak başlıyor.


    '' Eda'nın yılı olacak''
    "Unutulmaz" dizisinin Eda karakterini canlandıran Özlem Yılmaz dizinin gelecek bölümleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz sezon sürekli ağlayarak sevenlerine karşısına çıkan Yılmaz, Eda'nın bu sezon çok ağlamayacağını söyledi. Eda'nın bu sezon fazla gözyaşı dökmeyeceğini belirten Yılmaz, “Eda geçtiğimiz sezon ekranlar başındakileri hem ağlattı hem de çok üzdü. Bu sezon bence Eda'nın yılı olacak. Eda çok fazla ağlamayacak. Eda yeni bölümlerde ünlü bir modacı olarak karşımıza çıkacak. Harun tarafından kaçırılan çocuğunun da peşini bırakmayacak” dedi. gecce haber
    ________________________________________________________________
    Neslihan_23 üyeden Alıntı
    Paylaşım için çok saqolun Umarım artık EDAYI AĞLARKEN GÖRMEYİZZ şahsen çok sevindim kendi adıma:D
    _______________________________________________Forum_____________

    YanıtlaSil
  157. özlem yılmazın gelecek bölümlerle ilgili söylemlerini okudum anladığım kadarıyla heyacan bitiyor.bundan sonra fazla ağlamayacakmış,neymiş eda güler moda evi kurmuşmuş,ede hanım harun bey ülkenin en zengin adamıyken senin için her şeyi bıraktı herşeyden vazgeçti en sonunda kızı için vatanını bıraktı aşkı ve kızı için herşeyi feda etmiş bir adamın karşısında moda evi kuracam harun kızımı kaçırdı kızıma sahip çıkacam böyle saçmalık olurmu biz herşeye sahip bir adamın sıradan bir kıza aşık olup onun için her şeyini feda etmiş kızına nasıl sahip çıktığına tanıklık ettik,anlayamadığım şu sen bu aşk için neyini feda ettin bence hiç birşey sadece göz yaşı zaten kaybedecek bir şeyin yokki gelecek bölümlerde aşkın için ağlamayacaksan onun için mücadele etmeyip moda evleri kuracaksan bu dizide heyacan kalmamış demektir.aşk yine parasal güce yenilmiş demektir.

    YanıtlaSil
  158. günaydin unutulmaz ailesi muratcim bazi konularda haklisin ama eda aglamiyacaksa yeni bölümlerde sence eda harun aski bite bilirmi bence bitmez tamam harunum cok hakli herseyini kaybetti birakti gitti ama edamda hicbir zaman parayi seven birisi olmadi onun yeni bölümlerde mutlu olmasinin sebebi belki ailesi ile arasini düzeltmei olabilir ve kendi isini kurup ayaklarinin üzerine durabilmesidir kizina kavusaca ani beklemesidir bence onlarin aski herseyin üstünde ve bunuda yeni bölümlerde gayet iyi görecez benim düsüncem .

    YanıtlaSil
  159. Günaydın arkadaşlar Özlem Yılmaz ve Serhan Yavaşa çok tşk ederim.bizlere aşkı ve ayrılığı o kadar derin hissettirdilerki diziyi gerçek yaşadık bazen eleştirilerimiz kişi boyutunda oldu.umarım bizleri anlar ve afeder sanatcılarımız.dizide kolay şeyler yaşanmadı herikisi içinde zordu.Bu sezonda aşk AYNEN devam edecek 57 bölümdeki Harunun bakışları onu gösterdi onlara aşk yakışıyor Yağmur için tabiki mücadele edecek sonuçta annesi 4 yıllın vermiş olduğu bir ayrılık var onu kapatmaya çalışacak tabi bu aradada Harunla yeniden yakınlaşacaklar Murat arkadaşım aşk anlamında söylediğini anladımda şti Eda iflas ettirmedi düşmanlarının oyununa geldi.Neslihanciğim yine döktürmüşsün güzel şarkı ellerine sağlık grş üzere iyi günler arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  160. NAZLICIM çok tşkl bi tanem.senin de şiirlerin,sevgi sözcüklerin çok hoş.NESLİM dün seni gözlerim aramıştı yani.neyse yine yeni bi haberle katılmışsın.MURAT sana bazı konularda haklısın demek doğru olur herhalde.bu arada hoşgeldin sen de.senin şahsında bütün yeni arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.CEMREcim seni de yeniden burda görmek güzel.şimdi,bi kere HARUN kızını kaçırmadı ki EDA dan.önce bunun bi altını çizelim.eda bunu kendisi istedi.ha nedir?yurtdışına gittikten sonra,eda yağmuru görmek istediğinde tekrardan,harun buna izin vermemişse,işte o zaman harun kızını edadan kaçırmış olur.ama tabi ki büyük bi ihtimalle eda kızını sonradan görmek istemiştir gibi geliyor bana.çünkü bi anne olarak evladından ayrı durmak çok zor bi durum.işte tam bu noktada bi kör düğüm çıkıyor karşımıza.o da harun yağmuru edadan saklıycak kadar ona çok mu kızdı?ya da böyle bişey yaptı mı?bu durumda,ya eda yağmuru tekrar görmek için bi çaba içine girmedi,yoluna devam etti,ya da harun yağmuru edadan sakladı diycez.her iki hale de ihtimal veremiyorum ben.çünkü eda da yağmuru bi daha görmeden duramaz,harun da edaya ne kadar kızarsa kızsın bunu yapamaz herhalde diyorum.o yüzden izleyip görcez.evet harun işinden oldu,maddi anlamda eski gücünü kaybetti ve de eda yeni iş hayatında yeni açılımlar yaptı ama bütün bunlar aşkın paraya yenildiğini göstermez.hele de ortada bi çocuk varsa.ha nedir bütün bunların anlamı:hayat devam ediyordur ve yaşanması gerekli ne varsa yaşıyordur herkes hayata dair.

    YanıtlaSil
  161. GÜLÜ SUSUZ SENİ AŞKSIZ BIRAKMAM
    Seninle tattım ben her mutluluğu
    Bırakıp gidersen bil ki yaşamam
    Ömrümden canımdan ne istersen al
    Gülü susuz seni aşksız bırakmam

    Üşüdüm diyorsan güneş olurum
    Yanarım sevginle ateş olurum
    Dolarım havaya nefes olurum
    Gülü susuz seni aşksız bırakmam

    Gönlündeki derdi siler atarım
    Ümit pınarıyla coşar akarım
    Kış göstermem sana ben hep baharım
    Gülü susuz seni aşksız bırakmam


    BERRAcım ben de çok severim bu şarkıyı.hatta eşime yazmıştım bi zamanlar sözlerini.şimdi tekrar burda yazMAK TA GÜZEL OLDU.

    YanıtlaSil
  162. Ayrılık yağmuruna tutulduk birden,
    İyi düşün dönüşü yok ,dönmez giden,
    Kördüğüm seven unutmaz gülüm,

    Kalbim elinde sürgün,
    Boğazımda bir hıçkırık,
    düğüm düğüm

    Evet,NE DİYOR,SEVEN UNUTMAZ GÜLÜM!!!!!!!!...demek ki bu öyle unutulacak bişey değil.zaten öyle olsaydı,filmin adı UNUTULMAZ olmazdı.diziyi UNUTULMAZ yapan eda harun aşkıdır.ve aşk da UNUTULACAK cinsten değildir.zaten unutmuşsanız onun adı aşk da değildir.ne olursa olsun,araya ne girerse girsin onların aşkları hep devam edecek.

    YanıtlaSil
  163. selam herkeze neslihan avatarını deyiştirmişsin sılayı koymuşsun güzel olmuş yeni arkadaşlar katılmış çok sevindim umarım yorumlarına devam ederler murat melek ve berra murat daha önceden yazıyordu yanılmıyorsam izleyip göreceğiz edayı ağlayacakmı ağlamıyacakmı

    YanıtlaSil
  164. MELEK dedi ki...
    22 Ekim 2010 14:38
    evet seher ben yeni katildim araniza ve unutulmazin tambir hayraniyim demiyorum manya oldum cünkü okadar seviyorum bilmiyorum dizimiz kaldirilirsa yada ceza alirsa neyaparim bilmiyorum dizinin reytingi ayri birdert saati ayri bir dert imamhatipliler ayri birdert nasil bas edecez bunlarla bilmiyoru tek dileyim birilerinin bize kulak vermesi sesimizin duyulmasi lütfennnnnnn.
    MELEK UMARIM REYTİNG CANAVARINA KURBAN GİTMEYİZ

    YanıtlaSil
  165. neslihan nazlı ve nazenin iyikide varsınız alıntı ve şiirler için teşekkürler renk katıyorsunuz

    YanıtlaSil
  166. ÇOK ŞÜKÜR DİZİMİZE KAVUŞTUK,O KADAR ÇOK SEVİYORUM Kİ,BAŞKA HİÇ BİR DİZİ İZLEMİYORUM.AMA ÇOK GEÇ SAATTE YAYINLIYORLAR İNŞALLAH DÜZELTİRLER DİYE UMUT EDİYORUM.

    YanıtlaSil
  167. HARUN YİNE HER ZAMANKİ GİBİ ÇOK YAKIŞIKLISIN

    YanıtlaSil
  168. EDA'DA HİÇ AKILLANMAYACAK,DİZİM BEŞ YIL ZAMAN AÖRELİM BAKALIM,AŞIMINA UĞRAYARAK,İNANILMAZ BİR HAL ALACAK

    YanıtlaSil
  169. HARUN'U KISKSNÇLIK KRİZLERİ TUTACAK,BU ARADA YAĞMUR DA BÜYÜMÜŞ,EDA YAĞMURSUZ HİÇ DURABİLİR Mİ?AMA HARUN YAĞMURU EDAYA GÖSTMİCEK ÇÜNKİ SON GİTTİĞİ GÜN YAĞMUR SENİ TANIMAYACAK DEMİŞTİ.

    YanıtlaSil
  170. iyi Akşamlar ArkAdaşlar:)) Nazenin çok saqol canım benimde gözlerim arar arkadaşlarımı:) şeker Süper şiirler Süper yorumlar olmuş Nazlıcığım çok saqol bitanem seninde yorumun ve sözlerin çok güzel çok teşkür canım :)Nazlı evet canım bize çok güzel Aşkı YANSITIYOLAR HARİKA NE DİYELİM BAŞKA SÖZE GEREK BAKIŞLARI OLSUN OYUNCULUK PERFONMASLIKLARI SÜPER ÖTESİ MAŞALLAH....

    YanıtlaSil
  171. seher dedi ki... 23 Ekim 2010 16:47
    selam herkeze neslihan avatarını deyiştirmişsin sılayı koymuşsun güzel olmuş yeni arkadaşlar katılmış çok sevindim umarım yorumlarına devam ederler murat melek ve berra murat daha önceden yazıyordu yanılmıyorsam izleyip göreceğiz edayı ağlayacakmı ağlamıyacakmı
    _______________________________________
    sanada selam Seherciğim bu aralar pek fazla sık katılmıorsun Gözümden kaçmıyor değil yani ;)hımmmm evet SLIAYIDA ÇOK SEVERİM BAna belli olmuyor kafam esince AVATARLARIMI DEĞİŞTİRİYORUM beğenmene sevindim evet yeni Arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler:)
    ______________________________________
    seher dedi ki... 23 Ekim 2010 16:58
    neslihan nazlı ve nazenin iyikide varsınız alıntı ve şiirler için teşekkürler renk katıyorsunuz
    ____________________________________________
    saqol şeker iyikide sizlerde varsınız:)

    YanıtlaSil
  172. ARKADAŞLAR YENİ FRAGMAN ACAYİPPPPPPPPPP GÜZELLLLLLLLLLLLL AMA ŞU ARASA SİNİR OLUYORUM YAAAAAAAA EDAYA SARILIYORRRRRRRRRRRRR HARUNDA GÖRÜYOR ELİNCE ÇİCEKLER HOPPPPPPPPPPP SEN KİM OLUYORSUN ARASA BEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY CIZZZZZZZZZZZZZZZ YAPARIZ SENİ EDAYA DOKUNAMAZSIN:))üleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    YanıtlaSil
  173. aras nerden nçıktı ya harunla eda iyiydi şimdi haruna bir düşman daha çıktı bu arada aras bey sen edaya ne hakla sarılıyosun be harun gelirse seni bir güzel döver ve harunla edayı ayırmayı lütfen

    YanıtlaSil
  174. ıyı akşamlar arkadaşlar hoşbulduk nazenın canım şarkıyı yayınladıgın ıçın teşekkurler fırsat buldukca katılacagım yorumları okumak için inşallah reytıng bu haftaki bölumde daha ıyı olur ben unutulmazın hastasıyım ya sızce gerçek hayatta bir erkek bı kadını böyle sevebilirmi ben haruna hayranım tabi edayıda seviyorum lütfen ikisinide ayırmasınlar noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrr

    YanıtlaSil
  175. abayram@stilmedya.com
    ...
    Adresine dizimiz hakkındaki duygu ve
    düşüncelerinizi, olmasını istediğiniz şeyleri veya neleri izlemekten
    sıkıldığınızı, şikayetçi olduğunuz durumları yazmanızı önemle rica
    ediyorum. Ahmet Bayram bu dizi hakkında söz söyleyen son ki...şi
    bize ondan başkası yardım edemez.

    Biraz başını ağrıtıcaz ama bunu
    yapmalıyız.Herkesten 2 dk ayırıp bu adrese mail atmasını ÖNEMLE rica
    ediyorum.Çok uzun uzun yazmayın ama bizi görsün, duysun, bilsin. SON
    BİR GAYRET HADİ ARKADAŞLAR BU KONUYU İHMAL ETMEYİN MAİLLERİNİZİ BU
    ADRESE YOLLAYIN

    YanıtlaSil
  176. ayyyyyyyyyyyy 2ci frakman çok ğüzel içime aşk doğdu eskisinden daha ğüzel bir eda harun aşkı ğöreceğiz aşk küllerinden yeniden doğuyor diyor ya o seven kıskanan cılğıncasına sevdiğine bağlı bir harun ğöreceğiz

    YanıtlaSil
  177. herkese iyi aksamlar unutulmaz ailesi evet ikinci frakman beni de heyecanlandirdi bencede yeni bölümler süper olacak cemil amcada cikiyor hapisten yagmur dönüyor edam umarim herkesin kirik kalbini düzeltir yeniden ve öncelikle de harunun bu siirde eda dan haruna olsun SEN DÜSÜRDÜN BENi ASK PENCESiNE DAYANAMAM HASRET iSKENCESiNE SEVDA BENDE OYUN DEGiL KUTSALDIR VARMISIN BU YOLDA ERKEKCESiNE

    YanıtlaSil
  178. Ama nolursa olsun bu hiç bir şeyi degiştirmiycek bizim hikayemiz bitmedi bitemez çektiğimiz acılar aşkımızı yok edemiycek yolumuz çiçeklerle bezeli deil güçlüklerle engellerle dolu yorulucaz yıpranıcaz canımız çok yanıcak ama üstesinden g...elicez canımın içi umutsuzluk karanlık gibi çöktügünde korkma sakın aşkımızız ateşiyle aydınlanıcak yüreklerimiz aksini sölesede dudaklarımız gözlerimiz birbirimiz ait olduğunu haykırıcak hak ettiğimiz mutluluğa kavuşucaz sonunda kaderimiz bir yazılmış bizim bunu hiç bişey hiç kimse değiştiremez

    YanıtlaSil
  179. IYI PAZRLAR UNUTULMAZ AYLSI hepiniz iyisinizdir yorumlarinizi ukudum harika yorum yapmisiniz Ozelikle NESLIHAN ADSIZ NAZENIN ben bu aralar katilamadi TURKIYEYE geldim malum esdost derken ancak simdi zaman buldu katildim UNUTULMAZ COK HARIKA HELE EDA HARUN YAGMUR MUHTESEMLER saygilar

    YanıtlaSil
  180. selam arkadaşlar hiç sorma neslihan bu sıraları fazla katılamıyorum nedeni idil elif ayşe serra gökçe emir onlar olunca dahada keyifliydi yani site daha canlıydı daha bi sürü arkadaşımız vardı aslı özlem deniz yıldızı asya nebileyim işte umarım sizler gitmezsiniz

    YanıtlaSil
  181. Hayırlı Pazarlar:) Nazlı canım evet e-mail gönderelim yaaaaa yoksa bizim dizinin sonunu hiç iyi görümüyorum reytingler resmen yerlerde offffffffff:(Dagıstan arkadaşım demek türkiyedesin hımmmm sana iyi gezmeler canım türkiyemiz gibi yok:)
    Seher canım evet eskisi buranın Tadı yokkkkkkk maalesef arkadaşlarımız gelmiyorlar ne yapalım bilmemki umarım gelirler
    inşallah canım ben buralardayım Allahın izniyle bacım netime ve pc'me hiç birşey olmazsa sayfamızı bırakmam tabi sağlığım el verdikçe hayat bu bilinmez dimi hamd olsun çok iyiyiz ama yarın ne olur bilinmez!!!!!

    YanıtlaSil
  182. Unutulmaz Dizisi ‎56. Bölüm Özeti

    Verdiği karardan pişman olan Eda’nın, Harun ve Yağmur’a
    yetişme çabası ummadığı bir şekilde son bulacaktır. Artık herkes kaderin
    onlara çizdiği yoldayürümeye mahkumdur.
    ...
    4 yıl sonra…

    Başarılı bir
    modacı olan Eda, Hayat hanımla birlikte ilk mağazasını açmanın
    hazırlıkları içindedir. Aynı zamanda Harun ve Yağmur’un izini bulması için
    tuttuğu özel dedektiften de olumlu bir haber almanın umudunu
    taşımaktadır. Türkan ve Ferda, Uğur’la birlikte ortak bir boncuk işleme
    atölyesi açmışlardır. Türkan Cemil’in hasretini her gün daha fazla
    hissederken, Ferda’nın bambaşka sorunları vardır. Beden eğitimi öğretmeni
    olan Kerem, hem hayatının aşkıyla hem de yeni bir işteklifiyle
    karşılaşacağından habersizdir. Melda, Arslanlı Holding’i satın
    almış olan Batu ve ortağı Aras’la birlikte çalışmaya devam etmektedir.
    Eda ile araları düzelmiş, iki kız kardeş her konuda birbirlerine destek
    olmaktadırlar. Cemil ise kendine ailesinden ayrı bir yol çizmiştir.
    Yaşananları sineye çekmesi kolay değildir. Harun ve Yağmur, yanlarında
    Ece ile birlikte Türkiye’ye dönerler. Harun’un gelişi, hem
    alzheimer’ın pençesindeki Saadet hanımın yaptıkları hem de yeniden
    karşısına çıkan geçmişin ürkütücü gölgesi yüzünden zor günler geçiren
    Feyyaz Arslanlı’yı çok mutlu eder. Yağmur’da ailesiyle ilk kez
    tanışmanın heyecanı içindedir. Mağazasının açılış defilesiyle uğraşan
    Eda, dört yıl boyunca izlerini bulamadığı, bir an bile aklından
    çıkarmadığı Yağmur ve Harun’u düşünmekte, onların hasretiyle yanıp
    tutuşmaktadır. Gazetede Eda ile ilgili çıkan haberi gören Harun’un içinde bir fırtına başlamak üzeredir. Bir
    yanda dört yıl önce ettiği büyük yemin, bir yanda ise bir türlü
    unutamadığı büyük aşkı Eda.. Mağazanın açılış gecesinde
    neler olacaktır? Harun duygularının esiri mi olacak yoksa aşkını
    kalbine gömmeye devam mı edecektir? Eda’yı soluksuz bırakacak olan
    gelişme nedir? İki aşık dört yıl aradan sonra tekrar karşı karşıya
    gelecek mi? Eda ile o gece tanışan Aras nasıl olaylara sebep olacaktır? Bütün
    bu soruların yanıtını ve daha fazlasını bulacağınız Unutulmaz, duygu,
    heyecan ve gerilim dolu 56. Bölümüyle 27 Ekim Çarşamba akşamı saat 22:45
    de atv ekranlarında…Devamını Gör

    YanıtlaSil
  183. İYİ PAZARLAR ARKADAŞLAR NASILSINIZ;Neslihan cnm ben gönderdim unutulmaz dizisinı çok beğenerek severek izlediğimi EDA HARUN AŞKINI çok sevdiğimizi ayrılıklar yaşansa bille araya başkaları aşk anlamında girmesin dedim.56 bölüm özetini okudumda ah Harun 4 yıl boyunca EDAyala hiç haberleşmemiş Harun ettiği yemin üzerine Edayı değil yağmuruda cezalandırmış diğer taraftan Eceyle birlikte gitti onunlada dönmüş çok enteresan batuda şti.ortağı olmuş.zor durumlarda kaçmak değil kalıp savaşmak gerekir Harun herşey ortaya çıkmasına rağmen gitmeyi tercih etti hadı gitti bunca yıl ne yaptı sanıyorum ileriki bölümlerde açıklaması yapılır.

    YanıtlaSil
  184. iyi aksamlar arkadaslar herkese iyi yorumlar UNUTULMAZ HIC BITTMESIN EDA HARUN HELE SIMDIKI YAGMURUMUZ ELINDE BIR CANTA MUHTESEM gel CARSAMBA GEL

    YanıtlaSil
  185. Ecede şti.de çalışacak böylece Harunu adim adim takip edecek böylece kıskanclık etrika offf ne bölümler geliyor......

    YanıtlaSil
  186. selam herkese ikinci frakmanı ızledım ya neler olmuş öyle çarşambayı iple çekiyorum hiç kaçırmadan izledıgım tek dızı tekrarını bıle izlerım ya sızce edayı soluksuz bırakacak olan gelişme nedir diyorya edaya verilen çiçek harundan olabilirmi ya öyleyse süper olur demi edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haruuuuuuuuuuuuuuuunnn yamuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrr

    YanıtlaSil
  187. NAZLI özet için sağol bu bölüm heycanlı olacak demekki aras meldayla çalışıyor buda demek oluyorki melda arasa aşık olacak arasta edaya melda yine edadan nefret edecek

    YanıtlaSil
  188. berra aynen edaya gelen çiçek soluksuz bırakacak kolaymı dört yıl harun edayı gördümü yelkenleri suya indirir

    YanıtlaSil
  189. herkese merhaba sinir oldum 4 yıl eda yağmursuz nasıl yaşadı anlamadım... biraz orası mantıksız çocuğuna bu kadar düşkün eda nasıl ondan bunca zaman ayrı kaldı o değildi sanki harunun ablasının sevgilisi olduğunu bile bile yağmuru yinede doğuran sanki o eda değil bunca yıl bir anne nasıl çocuğundan ayrı kalır...böyle olacağını hiç düşünmemiştim bana sanki babasız büyüyecekmiş gibi gelirdi...bu hiç iyi olmadı kesin eceyi anne biliyordur ece zaten haruna aşıktı ordada bir arada olduklarına göre kesin ya sevgilidirler yada evli... harun eğer böyle birşey yaptıysa çok kızarım ona edasının üstüne nasıl gül koklar böyle büyük ve güzel bir aşktan sonra umarım öyle birşey yapmamıştır...yağmura şimdi edanın annesi olduğunuda kolay kolay söyleyemezler kesin... artık geçmişteki resimlerdenmi öğrenir yoksa edanın doğumdan önceki kaydettiği görüntüleri tesadüfenmi izlerde öğrenir artık kimbilir bu yılda bizi yine duygulandıracaklar anlaşılan

    YanıtlaSil
  190. GÜNAYDIN ARKADAŞLAR;Bilgisayarı açtığımda hemen sitemize dalıyorum umarım hepiniz iyisinizdir.Tşk ederim Seher bende Edayı ne sarsacak diye düşündüm gazeteleri okuyan HARUN daha fazla dayanamayarak modaevine gelecek Eda zaten törende üzgün çiçek verildikten sonra kendini dişarı atacak arkasından Aras gidecek edanın tansiyonu düşmüş tam düşmek üzereyken aras edayı tutacak Harun görüp kahrolacak.tam o sırada Edada Harunu görecek ...

    YanıtlaSil
  191. unutulmaz dizisi yorumcuları hepinize meraba.unutulmaz dizisi yorumcuları;melek hanım nazlı hanım nazen hanım seher hanım neslihan hanım berra seda hanım ve diğerleri gerçekten yorumlarınızı hayranlıkla okuyorum gerçekten böyle aklı selim yorumcuların aşkın tam anlamıyla yaşandığı böyle bir dizide buluşmaları çok güzel inanın çok televizyon seyreden birisi değilim ama bu dizi beni öyle etkilediki sanki dizinin içinde bende varım.32 yaşımdayım beni öyle anılarıma götürdüki anlatmak mümkün değil.insanın sevdiği için yanlız kalmayı tecih etmesi onun için kimse görmeden ağlamak acı çekmesibenceinsanın yaşayacağı en güzel duygu.harun nediyor edaya sen yoksan hiç birşeyin anlamı yok sen yoksan hiç birşey yok. bence çok doğru.eda çok tatlı çok şirin bir bayan ama böyle bir aşkı nekadar hak ediyor tartışılabilir.ama şu varki oyuncuları çok takdir ediyorum böyle unutulmaz bir aşk ancak bukadar güzel oynanır bir birlerine okadar anlamlı bakıyorlarki böyle bakmak için kalpte birşeyler olması gerekir diye düşünüyorum.kısacası bu diziye emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum bana buduyguları tekrar yaşattıkları için... kendinize iyi bakın!

    YanıtlaSil
  192. iyi Günler Arkadaşlar =) Nazlıcım Özet için çok saqol canım daha yeni okudum ve şahsen nefesim kesildi diyebilirim neler neler var Kerem Beden öğretmeni olmuş hımmmmmm güsel:) birde sevgilide bulmuş GÖZDEYE NE OLDU ACABA???
    Meldayla Edanın Yakınlaşması çok tuhaf o kadar olaylar yaşadınki
    hiç bir şey göz ardı edilicek gibi değil??????
    ARAS'ın meldaya Aşık olmasını isterim ama öyle gözükmüyor EDAYI SEVİCEK SANIRIM MELDA YİNE ÇILGINA DÖNECEK KİM OLSA DÖNER YANİ SENARİSTLER LÜTFEN EDANIN AŞKA İHTİYACI YOK ONUN VAR PRENSİ HARUNNNNNNNNNNNN:))))
    LÜTFEN BÖYLE SAÇMA ŞEYLER İZLETTİRMEYİN BİZLERE......
    MURAT ARKADAŞIM ÇOK SAĞOL EVET AŞKIN GÜZELLLİĞİNİ BİR KEZ DAHA HİSSEDİYORUZ EDA VE HARUN SAYASİNDE ONLARA SONSUZ SEVGİLER VE BAŞARILAR DİLİYORUZ!!!!!
    KİM NE DERSE DESİN TV'EKRANLARIN GÜLLERİ ONLAR HERŞEY ONLARLA GÜZEL:)

    YanıtlaSil
  193. nazlı dedi ki... 25 Ekim 2010 09:25
    GÜNAYDIN ARKADAŞLAR;Bilgisayarı açtığımda hemen sitemize dalıyorum umarım hepiniz iyisinizdir.Tşk ederim Seher bende Edayı ne sarsacak diye düşündüm gazeteleri okuyan HARUN daha fazla dayanamayarak modaevine gelecek Eda zaten törende üzgün çiçek verildikten sonra kendini dişarı atacak arkasından Aras gidecek edanın tansiyonu düşmüş tam düşmek üzereyken aras edayı tutacak Harun görüp kahrolacak.tam o sırada Edada Harunu görecek
    ___________________________________________________________

    Nazlı canım bende senin gibiyim bilgisayarımı açtığım gibi direk buraya dalıyorum:)) şeker iyiyim canım sen nasılsın iyisindir inşallah:) Canım yorumuna katılıyorum EDA'ya gelen çicekler bence harundan edada üzülücek kendini dışarı atıcak ve HARUNA BAKICAK göremiyecek ve üzülücek ve arkasından ARAS gidiyor EDAYI üzgün olduğu için konuşucak ve tam o sırada EDANIN tansiyonu düşüyor hoppppppppp ARAS beyimiz tutuyor sanki çok lazımdıda her neyse bu arasa alışamadım nedense ve HARUNUMUZ GÖRECEK ÇOK ÜZÜLÜCEK MAALESEF ÇÜNKÜ YILLAR AŞKINDAN HİÇ BİRŞEY KAYBETMEMİŞTİR ONDAN AŞKI HALA YÜREĞİNDEDİR HEROMUN:)

    YanıtlaSil
  194. merhaba arkadaşlar bende anlam veremiyorum neslihan meldayla eda çok iyi anlaşıyormuşlar onca yaşanan olaylardan sonra ben bekliyordumki eda yağmuru harunu sildiği gibi ailesinide siler kendine yeni bi sayfa açar ama nerde ailemde ailem o zaman haruna yaşattığın acılar yanında 4 yılın lafı bile olmaz

    YanıtlaSil
  195. meraba arkadaşlar eğer dediğiniz gibi o açılışa harun giderse bence bu aşkın heyacanı kaçar şuandan itibaren edanın aşkını ve kızını kazanmak için mücadele etmesi gerekiyor.çünkü harun aşkını ve kızını seçti ama eda sudan sebeb gösterip ailesini seçti bence harunun edaya olan aşkını göstermemesi lazım edanın harunu kaybetmenin artık tek aşkının kendisini sevmediğini düşünmesi lazımki tam anlamıyla kaybetmenin acısı neymiş öğrenmsi lazım,şimdiye kadar ne kadar acı çeksede harunun kendisini herşeyden çok sevdiğini bildiği için rahattı.sizde bilirsinizki canından çok sevdiğiniz birisi var ama onun kalbinin artık başkası için attığını düşünüyorsunuz,bu duyguları edanın yaşaması gerekiyor anlamalıki bir zamanlar onuniçin herşeyden canından bile vazgeçen adamın artık kendisini sevmediğini düşünmesi lazımki onu tamamiyle kaybetmenin korkusunu yaşamalıki tam anlamıyla kaybetmenin ne olduğunu anlamayınca bu kızın akıllanacağı yok.ayrıca şunuda söylemeden geçemiyeceğim eda hanıma iş kadını imajı ve dalgalı saç modelinin
    yakışmadığını söylemek istiyorum tabiki bu bir erkek olarak benim görüşüm..!

    YanıtlaSil
  196. merhabalar arkadaşlaaaaaaaar...hepinizi çok çok özledim.SEHER,MURAT,DAĞISTAN çok tşkl.sizler de hoş yorumlar yazıyorsunuz.burası hep birlikte güzel.biz de işte naçizane içimizden ne geliyorsa onları yazmaya çalışıyoruz.DAĞISTAN kardeş hoşgelmişsiniz hem türkiyeye,hem de sayfaya.ben de nerde diyordum dağıstan,katılmıyor pek.vatan hasreti de başkadır.ne bilem her ülke muhakkak ayrı bi güzeldir de yurdum apayrı bi güzel geliyor bana.BERRAcım ne demek.benim için de ayrı bi yeri olan o şarkıyı yazmaktan zevk duydum.NAZLIM çok sağolasın bölüm özeti için canım. bi solukta okudum doğrusu.NESLİM sen de iyisin inşl.
    eveeet..arasın edayı çiçekle dışarı çıktığında kolundan tuttuğu kısım,aynen siz arkadaşlarımın dediği gibim olmuştur sanırım.yani o çiçekler HARUNDAN DIR büyük ihtimalle.ve de eda çiçekleri kendisine göndereni aramaya çıktığında aras çıkar karşısına.tam düşmek üzereyken de aras efendi onu tutar.tabi bu sahneyi de bizim muhteşem aşığımız harun bey görür ve çoooooooooooooooooook üzülür.ve tabii bizler de çoooooooooook üzülürüz bu sahnede.zira bunca ayrılıktan sonra,yeni kederlere merhaba diycemizin habercisidir bu seyirciye kıyan sahneler.ayrıca edanın da geçen onca zamana rağmen bir an bile yağmuru ve harunu aklından çıkarmadığını görüyoruz ki bu da onların aşklarının kaldığı yerden son sürat devam edeceğinin izlenimlerini veriyor bize.melda da arasa aşık olabilir.ama arasın ona aşık olmayacak olması kötü görünüyor.bu durumda yeniden melda ve edanın arası aras yüzünden açılabilir gibi.yani melda"her aşık olduğum adamı elimden almaya çalışıyorsun."tarzında bi düşünce içine girebilir edaya karşı.tabi bunu ona eda değil aras hissettirecektir.çünkü,aras sanki çok elzemmiş gibi edamıza saracaktır.EVET YA NESLİM,keremin gözdesine ne oldu ki?zate biçok kişi şutlanmış diziden.bi de şu filmin başlama şeklini değiştirseler çok iyi olacak.yani yeni görüntüler eşliğinde,yeni yüzlerin de olduğu yeni bi jenerik yapmalılar bence artık.

    YanıtlaSil
  197. ha bi de,demek ki 4 yıl boyunca harun edayla hiç görüşmemiş.yani harun için bıçak kemiğe dayanmış deyimini kullansak hiç de yanlış olmaz sanırım.yaptığı onca ikna turlarından sonra edanın onunla gelmeyişine çok kızıpta"yağmur asla seni annesi olarak bilmiycek"sözünü harfiyyen uygulamış.harun esasında o ortamdan kaçmamıştı, sadece biraz olsun uzaklaşmak ve bazı şeylerin düzelmesini zamana bırakmak istemişti bu şekilde.ama edanın onunla gelmeyişi ,onu çileden çıkardı ve söylememesi gereken şeyleri söyledi,akabinde de söylediklerini uyguladı.tabi ki,yağmuru edaya göstermeyişi NAZLININ da dediği gibi sadece edayı değil yağmuru da cezalı konumuna sokmuş oldu.zate insanlar böyle sancılı ayrılık zamanlarında doğru düşünüp,doğru kararlar vermekte zorlanırlar.ve zamanla da verdikleri bu sağlıksız kararların uygulayıcısı olmak hasebiyle verdikleri kararlardan dönmeleri zor olur.zararını da yağmur gibi masumlar öder.yani ya annesinden ya da babasından ayrı kalmak zorunda bırakılarak.ama tabi ki bizimkiler birbirlerini çooooooooook sevdikleri için birbirlerinden de ayrı olmanın acısını ta yüreklerinin derinliklerinde hissetmişler.işte o acıyı fragmanda; edanın yanaklarından süzülen gözyaşlarında ve de harunun arabasında, defileden sonraki edaya bakışlarında gördüm.

    YanıtlaSil
  198. HOYRATÇA YALNIZLIK
    akşamlara hüzün yağdı yine
    yalnızlık yeşerdi,kara bağrında gecenin
    belli ki,yalnız kalacaksın canan
    saçlarında fısıltılarımı duyacaksın
    yollara dizilecek gözlerin
    ve beni,
    yüreğinin gizli köşelerinde arayacaksın

    yıldızlar olmasın diyceksin,mehtap doğmasın
    güneş vurmasın, geceyi yüreğinden
    ve yalnızlığa kahkahalar göndereceksin
    bileceksin ki bitesiye
    geceler gibi karadır yalnızlık
    ve beni
    yüreğinin gizli köşelerinde arayacaksın. h.ali.kasır

    YanıtlaSil
  199. UNUTMADIM
    nasıl çıkarsın aklımdasın
    ruhumdasın,unutmadım
    feryadımda,eyvahımda
    ahımdasın unutmadım

    sevdam uykuya dalmaz ki,
    geceye derdim sığmaz ki,
    uykular unutturmaz ki,
    düşümdesin unutmadım

    şiirimsin,türküm sensin
    telaşımsın,derdim sensin
    gözlerimden dökülensin
    yaşımdasın unutmadım. EDA VE HARUNA GELSİN.

    YanıtlaSil
  200. herkese iyi geceler arkadaslar nazenin cim dökturmüssün yine canim agzina yüregine saglik carsabbayi iple cekiyorum vallahi hemen internete girdimmi unutulmazla ilgili haberlere bakiyorum insani bu kadarmi tutsak eder bir dizi ya ALLAHIM 56. bölümü okudum soluk suz izleyecem yine carsamba dizimi buna eminim ya arkadaslar dediniz gibi insan rolunu bukadarmi icten yapar ya edamla harunuma cok cok tskrl bize askin güzelligini bukadar icten yasattiklari icin ikisi de süperrrr baskada dizi tanimam unutulmazimin üstüne.

    YanıtlaSil

Yorumlarda Küfürlere ve Argoya Yer Vermeyiniz


Yorumunuzu Yazdıktan sonra
"Yorumlama biçimi" Yazan yerden Bir profil seçiniz...İsminizle Yorum yapmak İçin ADI/URL'yi seçebilirsiniz...Adınızı Yazıp Url Kısmını boş bırakabilirsiniz...
Şimdiden Teşekürler